Menu
29 jul 2021

Sociaal jaarverslag 2020

Foto: © Angeliek de Jonge

2020 was is veel opzichten een uitzonderlijk jaar. Een jaar waarin datgene wat wij het liefst doen, elkaar ontmoeten, voor een heel groot gedeelte niet mogelijk was. Een jaar dat veel van ons allemaal gevraagd heeft en wij niet snel zullen vergeten. Maar ook een jaar waarin de intrinsieke waarde van onze vrijwilligers goed naar voren kwam en zij er, op allerlei creatieve manieren, samen voor gezorgd hebben dat onze ouderen de aandacht kregen die zij verdienen.

Een terugblik op 2020 lees je in ons sociaal jaarverslag.

Vooruitblik

Met je hart wil groeien: in meer gemeenten voor meer ouderen het verschil maken tussen vergeten worden en aandacht krijgen. Dit doen wij door proactief op zoek te gaan naar enthousiaste, ondernemende vrijwilligers. Eind 2021 verwachten wij onze veertigste gemeente te verwelkomen. Uiterlijk 2023, ons jubileumjaar, hopen wij te groeien naar 50 Met je hart gemeenten. Help je ons mee dit voor elkaar te krijgen?

Uitgelicht

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.