Menu

Samen eten verveelt nooit

Samen genieten in een restaurant, van een heerlijke maaltijd, fijne ambiance en aandacht voor elkaar. Herkenbaar tafereel? Voor veel ouderen helaas niet meer. Daarom organiseert Met je hart ieder jaar vanaf 1 november de EET met je hart campagne.

Met de jaarlijkse EET met je hart campagne vragen wij in november en december aandacht en steun voor het groeiend probleem van eenzaamheid. Deelnemende restaurants en foodondernemers vragen hun gasten om een bijdrage van 1 euro, bovenop de rekening. De opbrengst komt geheel ten goede aan het doorbreken van eenzaamheid. Want hiermee kan Met je hart ouderen uitnodigen om aan te schuiven in de plaatselijke horeca. Zodat ook zij kunnen genieten van lekker eten en vooral: van elkaars gezelschap.

Dus kom vanaf 1 november gezellig eten en steun onze campagne met jouw euro! Een klein gebaar met grote impact. Ontdek hier waar je met je hart eet en je geluk deelt.

Doe je ook mee?

EET met je hart is één van de initiatieven waarmee Met je hart weer kleur geeft aan het leven van eenzame ouderen. Met jouw steun rekenen we af met eenzaamheid.

Wil je weten waarom restaurants ieder jaar weer meedoen aan EET met je hart? Lees het verhaal van Buurten uit Utrecht en restaurant Noble uit ’s-Hertogenbosch.

“Het is fijn om verhalen van anderen te horen. Dan ben je niet alleen, dan ben je samen.”