EET met je hart

EET met je hart campagne uitgesteld naar 1 december 2020

Steun onze trouwe horecapartner door online maaltijden bij ze te bestellen. Op deze pagina vind je alle lokale partners die betrokken zijn bij de EET met je hart campagne 2020.

Met je hart werkt in iedere gemeente samen met restaurants. Restaurants die zich via de EET met je hart campagne gedurende 6 weken per jaar aandacht vragen voor eenzaamheid onder ouderen in hun gemeente. Gasten die eten in deelnemende restaurants kunnen een vrijwillige bijdrage van 1 euro op de totaalrekening doneren. Iedere euro komt volledig ten goede aan het organiseren van waardevolle ontmoetingen voor kwetsbare ouderen. Lokaal voor lokaal.

De horecasluiting heeft effect op onze belangrijkste fondsenwervende campagne: EET Met je hart. Zonder donaties van horecagasten, kunnen wij de lunches en diners niet meer voor onze kwetsbare doelgroep organiseren. Ook de zichtbaarheid die via de EET Met je hart campagne gegeven wordt aan de eenzaamheidsproblematiek is ontzettend belangrijk en waardevol. Juist nu!

Wij hebben besloten onze EET met je hart campagne te verschuiven naar 1 t/m 31 december 2020.

Wij hopen, ook namens de horeca en al onze ouderen, dat we in december op iedereen mogen rekenen om er samen een succesvolle EET met je hart maand van te maken. Juist nu!

Kortom: December is dé maand om af te rekenen met eenzaamheid!