Menu

EET met je hart, want samen eten verveelt nooit

Samen een avondje tafelen, in een restaurant in de buurt. Genieten van lekker eten, met aandacht voor elkaar. Voor veel Nederlandse ouderen is dit allang niet meer vanzelfsprekend. Daarom organiseert Met je hart ieder jaar de EET met je hart campagne.

Tijdens de campagne vragen de ruim 500 (!) deelnemende restaurants en foodondernemers hun gasten om een vrijwillige bijdrage van 1 euro, bovenop de rekening. Met de opbrengsten nodigt Met je hart ouderen uit om aan te schuiven in de plaatselijke horeca. Zodat zij kunnen genieten van lekker eten en vooral: van elkaars gezelschap.

EET met je hart gaat jaarlijks van start op 1 november en duurt 6 weken. Steun EET met je hart en schuif van 1 november t/m 11 december aan bij één van deze horecagelegenheden.

Help je mee?

EET met je hart is één van de initiatieven waarmee Met je hart weer kleur geeft aan het leven van eenzame ouderen. Met jouw steun rekenen we af met eenzaamheid.

 


 

10 jaar Met je hart

Maar liefst 15 restaurants in Utrecht, Den Bosch, Vught en Boxtel doen dit jaar voor de 10de keer mee aan EET met je hart. Buurten uit Utrecht en Noble uit Den Bosch zijn daar twee van:

“Steeds meer ouderen kampen met gevoelens van eenzaamheid. Daar willen we met Buurten graag extra aandacht aan schenken. Daarom hebben we ons aangesloten bij de EET met je hart campagne.”

Dit zijn de restaurants die voor de 10de keer meedoen aan EET met je hart:

Utrecht
De Rechtbank Buurten  Wilhelminapark

Den Bosch
Noble Tantje Pietje Ome Bernard t Keershuys Allerlei en Visserij Le Meridien Breton

Boxtel
Rembrandt Corfu Plein2

Vught
CouCou (voorheen Die Twee)

Wil je weten waar je EET met je hart? Hier vind je een EET met je restaurant bij jou in de buurt.

Foto © Ruud Hoornstra
“Het is fijn om verhalen van anderen te horen. Dan ben je niet alleen, dan ben je samen.”