Menu

Start Met je hart in jouw gemeente

Vind jij ook dat zelfstandig wonende ouderen in jouw gemeente niet mogen vereenzamen? Wil je lokaal van betekenis zijn en samen met mede-vrijwilligers ouderen weer laten genieten door waardevolle en oprechte ontmoetingen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Foto: © Babs van Geel

Stichting Met je hart is actief in 50 gemeenten. Met je hart heeft een bewezen formule en een inspirerend netwerk. Wij willen met onze structurele ontmoetingen voor nóg meer ouderen in meer gemeenten van betekenis zijn en het verschil maken. Lees hier het verhaal van onze coördinator in Amersfoort, Xenia Hageman.

Opstaan tegen eenzaamheid in jouw gemeente = verbinden en lokaal ondernemen!

Niemand verdient het om eenzaam te zijn. Jij gaat met het lokale team op zoek naar de verbinding, waarbij de missie en visie van Met je hart het uitgangspunt is. Je hebt daarbij veel vrijheid en kunt rekenen op support, inspiratie en ondersteuning vanuit de landelijke organisatie.

5 redenen om deze kans aan te pakken:

  • Jouw warme hart heeft ruimte voor een uitdaging
  • Ouderen zijn inspirerend en… zo leuk!
  • Samen zijn en samen ondernemen maakt alles mooier
  • Veel voldoening door de impact die je gaat maken
  • Een bewezen formule met een inspirerend netwerk
Of ze iets bijzonders met ouderen had? Eigenlijk niet, in eerste instantie voelde Lisette het als haar maatschappelijke plicht om Met je hart Dongen op te zetten. “Maar al snel was ik helemaal om. Eén mooi moment met hen en ik ben de hele dag gelukkig”

Enthousiast geworden, of wil je eerst meer weten? Neem contact op met Renske Mulder. Wij komen graag met je in contact om elkaar te leren kennen en om samen Met je hart in jouw gemeente van de grond te krijgen.

“Het is geweldig om bij deze club te horen. Samen met lokale ondernemers en andere vrijwilligers in actie komen tegen eenzaamheid en echt van betekenis kunnen zijn om het leven van ouderen in de buurt een beetje mooier te maken. Die glimlach daar doe je het voor”