Menu

Ambassadeurs

Vanuit het hele land krijgen we positieve reacties van onbekende, maar ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in voor de lokale teams.

Gebruik de dropdown om de ambassadeurs van een lokaal team te zien.

Laat ons maar verdwalen in de leegte – Vrij zijn van het oordeel om ons heen – Niemand gaat er dood aan hulp vragen – Niemand hier van ons kan het alleen

Diggy Dex

“Mooi om verbinding te maken tussen kwetsbare ouderen in Amsterdam met een klein gebaar uit je hart. Graag steun ik het doorgeven van gezelligheid en warmte aan tafel.”

Pim Evers

“Worries go down better with soup. So let’s eat soup together.”

Hadewych Minis

“Onder de mensen komen, houdt je bij de tijd. Iedereen wordt toch blij van een interessant en gezellig tafelgesprek? Met je hart helpt daarbij.”

Nanning Mol

Burgemeester Laren

“Als je minder krachtig in het (sociale) leven staat door ouderdom of ziekte, dan kunnen we het leven aangenamer maken door er voor elkaar te zijn. Niet door grootse daden, maar gewoon door elkaar te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan. Doe eens lief en kijk naar elkaar om.”

Roland van Benthem

Burgemeester Eemnes

“Ik voel me ontzettend vereerd dat ik, met vrouwen uit de Bommelerwaard, me in mag zetten voor Met je hart. We ontmoeten zulke mooie ouderen en krijgen zoveel van hen terug! Dat is het mooiste van iets met je hart doen, het is altijd wederkerig.”

Hanna Verboom

“Verbinding, elkaar ontmoeten, je gehoord en gezien voelen. Daar gaat het om in het leven! Geniet van deze maaltijd, hoor en zie elkaar.”

Pieter van Maaren

Burgemeester Zaltbommel

“Iedereen gun ik sociale contacten en fijne momenten. Een mooi gebaar, recht uit je hart, waardoor ouderen meer plezier in het leven mogen krijgen.”

Dorien Habraken

“Samen genoten van een gezellige maaltijd? Help mee dit voor anderen ook mogelijk te maken. Een kleine bijdrage (€ 1) maakt een groot verschil.”

Ronald van Meygaarden

Burgemeester Boxtel

“Stel je voor dat je straks zelf tachtig bent, hoe blij zou je zijn met de aandacht van mensen om je heen? Dit kleine gebaar doet zoveel goed!”

Yvon Jaspers

“Samen eten is voor veel ouderen niet vanzelfsprekend, maar zo belangrijk. Laat onze ouderen weer aanschuiven! Breda brengt het samen.”

Paul Depla

Burgemeester Breda

“Ik krijg geen hap door mijn keel als ik hoor hoeveel ouderen elke dag weer in eenzaamheid leven. Samen eten, openstaan voor elkaar, maakt ieders wereld zoveel groter en mooier. Doe dat!”

Peter van der Vorst

“Niets is zo gezellig als samen eten: genieten, vooral van gezelschap. Even onverdeelde aandacht hebben voor elkaar. Prachtig dat Met je hart dat voor iedereen bereikbaar maakt.”

Astrid Kersseboom

Het is belangrijk dat iedereen in de samenleving mee kan doen. “Eenzaamheid is een probleem van ons allemaal, dat we samen, lokaal en vooral met ons hart moeten aanpakken.”

Sjoerd Potters

Burgemeester De Bilt

“Door mijn werk word ik altijd omgeven door jonge mensen, maar in mijn hart denk ik vaak aan ouderen die niemand om zich heen hebben.”

Addy van den Krommenacker

“In onze bourgondische hoofdstad zou niemand alleen en in stilte moeten eten. Met een bescheiden bijdrage helpt u dat te voorkomen en onze eenzame ouderen uit hun sociale isolement te halen!”

Jack Mikkers

Burgemeester ‘s-Hertogenbosch

“Onze Bossche bollen staan voor gezellig samen zijn Dat is ook wat ik onze ouderen gun. Daarom steun ik de stichting met je hart.”

Jan de Groot

“Kampioen word je met je hart. Laat onze ouderen ook eens scoren!”

Marc Lammers

“Geloof me, oud zijn is prettig vooral als er fijne mensen zijn die iets voor je kunnen betekenen. Met je hart is een stichting die zich daarvoor inzet.”

Toos van der Valk

“Met je hart. Dat is delen wat ons met elkaar verbindt.”

Roderick van de Mortel

Burgemeester Vught

“Een etentje waarmee u ook een ander een groot plezier doet!”

Jan van Zanen

Burgemeester Den Haag

“Met je Hart zorgt voor gezelligheid en creëert als het ware vriendengroepen van gelijkgestelden en maakt ons bewuster van de mogelijke eenzaamheid onder ouderen. Zo kunnen we er met elkaar voor elkaar zijn. Hoe mooi is dat!”

Jessica Mendels

“Oud worden willen we allemaal, maar eenzaam oud worden gun je niemand!”

Kelly van Zon

“We hebben soms zo weinig oog voor de eenzaamheid van anderen. Maar een klein gebaar kan soms zo een groot en fijn effect geven. Dát is: Met je hart.”

Marina Starmans

Oud-burgemeester Dongen

“Samen eten, samen zijn, samen genieten. Dit geweldige initiatief zorgt niet alleen voor een gevulde maag, maar ook voor een gevuld hart. Dat gun ik iedereen!”

Boy Scholtze

Burgemeester Drimmelen

“Veel alleen zijn is voor niemand leuk. Mensen samen brengen die eenzaam zijn is een warmhartig initiatief. Het geeft mij een fijn gevoel om hier een bijdrage aan te leveren.”

Gianni Romme

“Wat is het mooi en waardevol om samen herinneringen op te halen en nieuwe te maken. Samen eten verbindt, jong en oud.”

Dick Middelweerd

“Stichting Met je hart heeft een prachtig doel voor ogen. Onze ouderen mogen niet alleen staan, dus geniet en geef met je hart.”

Pieter van den Hoogenband

“Met elkaar genieten van een maaltijd is een rustpunt in de dag. Eten is verbinden, de tijd nemen en samen dingen bespreken. Dit is precies waar de Stichting Met je hart voor staat. Alleen samen maken we het leven leuk!”

Soenil Bahadoer

“Samen eten verbindt! Eet u met uw hart?”

Derk Alssema

Burgemeester Gilze en Rijen

“Eet met je hart, zodat niemand buitenspel komt te staan.”

Joris Mathijsen

“Grote waardering voor dit bijzonder mooie initiatief, dat bovendien goed aansluit bij de onderlinge betrokkenheid die ook de inwoners van Goirle kenmerken!”

Mark van Stappershoef

Burgemeester Goirle

“Loep met meej mei, geaf meej ow hand same nar de oaverkant same met ow zoeals dat huurt dat ’t eindelijk wir zondag wuurd”

Jack Poels

“Samen eten, drinken, praten en lachen. Wat een prachtig initiatief van Met je hart om te zorgen voor mooie momenten van verbinding. Proost!”

Renée van Wegberg

“Alleen Met je hart kun je het verschil maken tegen eenzaamheid. Samen lekker eten in een ongedwongen ontmoeting: een geweldig initiatief!”

Ryan Palmen

Burgemeester Horst aan de Maas

“Wat een prachtig initiatief om vanuit je hart en met je hart samen een gezellig contact te maken, aan tafel. Ik steun dit van harte!”

Gilbert Isabella

Burgemeester Houten

“‘EET met je hart’ is zoals de naam al zegt een initiatief dat ontstaan is vanuit het hart. Hoe fijn is het om eenzame ouderen te kunnen verbinden met gezelligheid, warmte en lekker eten!”

Meike van der Veer

“Worries go down better with soup. So let’s eat soup together.”

Hadewych Minis

“Samen eten, samen het leven vieren. Dat gun je iedereen.”

Wim Hillenaar

Burgemeester Maastricht

“Mag mijn arm even om jou heen?”

Anne-Wil Blankers

“Prachtig initiatief dat ik van harte ondersteun.”

Petra van Hartskamp – de Jong

Burgemeester Montfoort-Linschoten

“Mensen zijn sociale wezens. Hoe kan het toch dat desondanks in onze samenleving eenzaamheid onze grootste vijand is geworden? Met je hart is letterlijk een hartveroverend signaal. Om te doen wat ons hart ons ten diepste ingeeft: er te zijn voor anderen.”

Fons de Poel

“Eenzaamheid is vaak een verborgen probleem. Samen moeten we er alles aan doen dit probleem tegen te gaan. Iedereen heeft recht op menselijk contact en wat aandacht op zijn tijd.”

Hubert Bruls

Burgemeester Nijmegen

“EET Met je hart: een plaats waarin ouderen niet alleen welkom zijn, mar zich ook welkom voelen.”

Alfons Morssink

Oud wethouder Noordwijkerhout

“Vrijwilligers van stichting Met je hart zijn bijzonder waardevol, als cement van de samenleving. De vele, mooie activiteiten verdienen een groot compliment!”

Sjaak van den Berg

Wethouder Noordwijk

“Samen Met je hart is samen ontmoeten is samen genieten is samen delen is samen tegen eenzaamheid.”

Tineke Schouten

“Mensen hebben mensen nodig. Ik vind het fantastisch dat stichting Met je hart dit credo met woord en daad invulling geeft.”

Wendy Verkleij

burgemeester Noordwijk

“EET met je hart is even simpel als doeltreffend. Je zou willen dat je het zelf bedacht had. Prachtig initiatief.”

Hans Janssen

Burgemeester Oisterwijk

“Muziek is de taal van het hart. Heb je muziek in je? Steun dan Met je hart”

Antoine Trommelen

“Eerst eten, zeggen ze in Oosterhout. Laten we daar voortaan ‘Samen eerst eten’ van maken”

Eus Roovers

“Hartverwarmend initiatief, daar maak ik me graag sterk voor.”

Mark Buijs

Burgemeester Oosterhout

“Na een gezellig etentje mag je best even stilstaan bij mensen die nauwelijks gezelschap hebben. ‘Met je hart’ pakt de eenzaamheid onder Osse ouderen aan. Een prachtige actie, die ik van harte ondersteun.”

Wobine Buijs – Glaudemans

Burgemeester Oss

“Met je hart: een hartverwarmend initiatief. Samen eten haalt mensen uit hun isolement en leidt vaak tot mooie contacten. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.”

Kees van Rooij

Burgemeester Meierijstad

“Dichtbij en met je hart valt er zoveel te doen en te genieten voor jezelf én de ander, als je het wilt zien.”

Hella van der Wijst

“Als de buik vol is wordt het hart vrolijk.”

Ralf en Noortje van Restaurant De Beleving

“Als schaatser is je team belangrijk, laten wij allemaal een team vormen om gezelligheid te brengen voor onze ouderen.”

Jan Smeekens

“In ontmoetingen zorgen we voor elkaar, omdat iedereen kan mee doen.”

Jannewietske de Vries

Burgemeester Súdwest Fryslân

“Samen tegen eenzaamheid. Kleine moeite voor een blije lach”

Hans Gaillard

Oud-burgemeester Son en Breugel

“Een goede maaltijd is zoveel meer dan eten.”

Guus Meeuwis

“Van een heel gewoon iets, iets HEEL bijzonders maken. Pak je kans!”

Kees Theeuwes

Zorg-ambassadeur.

“Zonder goed gezelschap mis je het belangrijkste ingrediënt van een mooi gerecht. Eten doe je samen.”

Leo Alkemade

“Eenzaam ben je als niemand je ziet, laten we wat meer naar elkaar omkijken”

Nol Havens

“Gezellig een hapje eten met uw familie of vrienden. Voor veel ouderen niet iets vanzelfsprekends. Helpt u ook mee eenzaamheid te bestrijden?”

Theo Weterings

Burgemeester Tilburg

“EET met je hart Utrecht: de rood-witte loper naar nieuwe en onvergetelijke ontmoetingen.”

Sharon Dijksma

Burgemeester Utrecht

“EET met je hart; zo simpel kan het zijn. Zo’n mooie manier om met plezier en smaak een ander te steunen. Prachtig initiatief dat zo simpel is dat het briljant wordt.”

Barry Atsma

“EET met je hart laat zien hoe je met een klein beetje moeite een heel groot verschil kunt maken! Ik vind het een prachtig initiatief en ondersteun het van harte.”

Claudia de Breij

“Eten verbindt en brengt mensen samen. Ervoor zorgen dat kwetsbare ouderen zich verbonden voelen met hun omgeving. Dat creëert pas echt saamhorigheid aan tafel.”

Anton Ederveen

Burgemeester Valkenswaard

“Een natje, een droogje en een luisterend oor; een hartverwarmende formule!”

Remco Claassen

“Wat is het mooi en waardevol om samen herinneringen op te halen en nieuwe te maken. Samen eten verbindt, jong en oud.”

Dick Middelweerd

“Dichtbij en met je hart valt er zoveel te doen en te genieten voor jezelf én de ander, als je het wilt zien.”

Hella van der Wijst

“Met je hart: een hartverwarmend initiatief. Samen eten haalt mensen uit hun isolement en leidt vaak tot mooie contacten. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.”

Kees van Rooij

Burgemeester Meierijstad

“Eten doe je met je hart, soms met een lach, soms met een traan, maar eten doe je samen….jong en oud”

Frank van Dooren

“Een onbeschreven blad is het begin van een nieuw boek. Een leeg bord is de basis voor een nieuw gesprek. Verhalen van vroeger en nu ontmoeten elkaar tussen amuse en dessert. Zo’n ontmoeting is een feest van verbinding. Geniet er samen van.”

Lex Spee

“Verbinding met andere mensen is van levensbelang. Het maakt alles mooier en gemakkelijker. Samen eten is hier een simpel en prachtig voorbeeld van. Daarom steun ik stichting Met je hart van harte!”

Iris Meerts

Burgemeester Wijk bij Duurstede

“Laat de zon in je hart, is het lied wat ik heel vaak zing. De zon die ik graag wil laten schijnen voor de mensen die eenzaam zijn en een stukje aandacht nodig hebben. Ze mooie momenten laten beleven met elkaar en voor elkaar.”

Theo de Kruif

“Ik maak mij hard voor nog meer samenhang en ontmoeting in Woerden. Saamhorigheid is het fundament van onze samenleving. Als je in het gewone leven naar elkaar omkijkt, dan doe je dat ook in moeilijke tijden.”

Victor Molkenboer

Burgemeester Woerden

“De fonkeling die ik in de ogen van mijn oma zie als ik bij haar langs ga, gun ik alle opa’s en oma’s van harte. Met je hart realiseert dit op een eenvoudige en uiterst doeltreffende manier.”

Henk Dissel

“Het is voor een mens zo van wezenlijk belang erbij te horen. Mee te tellen. Mee te doen. Een kleine uitnodiging voor een ander kan dan een immens groot effect hebben. En zo een klein beetje van dat eenzame gevoel wegnemen.”

Koos Janssen

Burgemeester Zeist

“Ik probeer het leven te nemen zoals het komt.”

Martijn Fisher

“Een praatje. Aandacht voor elkaar. Even er samen op uit. Voelen dat we gezien worden. Dat verdienen we allemaal.”

Joyce Vermue

Burgemeester Zundert

”Iedereen in onze samenleving moet mee kunnen doen. Mensen zijn er om elkaar te helpen en te steunen. Samen moeten we eenzaamheid voorkomen.”

John Vriends

“Eenzaamheid is niet persé hetzelfde als de afwezigheid van iemand in je leven. Soms is eenzaamheid zelfs als een oude, goede vriend. Als eenzaamheid isolement wordt, dan moeten we voor elkaar gaan zorgen.”

Wim Dictus

“Onze samenleving is pas compleet als we allemaal mee kunnen doen. Wat een kleine moeite is voor de een, is een welkome steun voor de ander.”

David Bömer