Ambassadeurs

In het land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in. De portretten en mooie quotes van alle burgemeesters en ambassadeurs sieren de tafelkaartjes die tijdens de EET met je hart campagne op de tafeltjes staan bij alle deelnemende restaurants. Hieronder vindt u al deze portretten en quotes, waarbij u ook een selectie op gemeenteniveau kunt maken.

Zundert

Ad de Klerk

“Ik geloof in een samenleving die mensen verbindt, helpt en meeneemt naar de toekomst.”

Den Bosch

Addy van den Krommenacker

Door mijn werk word ik altijd omgeven door jonge mensen, maar in mijn hart denk ik vaak aan ouderen die niemand om zich heen hebben.

Utrecht

Aleid Wolfsen, oud-burgemeester Utrecht

Ook in Utrecht is eenzaamheid een serieus probleem. Daarom: Een klein klompje goud voor eenzaamheid.

Noordwijk - Noordwijkerhout

Alfons Morssink

Samen zijn is voor veel ouderen niet vanzelfsprekend. In Noordwijkerhout is samen zijn en samen eten heel vanzelfsprekend.

Montfoort-Linschoten

Anne-Wil Blankers

Mag mijn arm even om jou heen?

Maastricht

Annemarie Penn-te Strake, burgemeester Maastricht

In een sociale en saamhorige stad eten we samen met ons hart

Oosterhout

Antoine Trommelen

“Muziek is de taal van het hart. Heb je muziek in je? Steun dan Met je hart”

Valkenswaard

Anton Ederveen, burgemeester Valkenswaard

Eten verbindt en brengt mensen samen. Ervoor zorgen dat kwetsbare ouderen zich verbonden voelen met hun omgeving. Dat creëert pas echt saamhorigheid aan tafel.”

De Bilt

Arjen Gerritsen, oud-burgemeester De Bilt

“Gezelschap, gesprek en plezier voor degene voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Laat niemand alleen en steun EET met je hart”

De Bilt

Astrid Kersseboom

Niets is zo gezellig als samen eten: genieten, vooral van gezelschap. Even onverdeelde aandacht hebben voor elkaar. Prachtig dat Met je hart dat voor iedereen bereikbaar maakt.

Utrecht

Barry Atsma

EET met je hart; zo simpel kan het zijn. Zo’n mooie manier om met plezier en smaak een ander te steunen. Prachtig initiatief dat zo simpel is dat het briljant wordt.

Son en Breugel

Brace

“Samen eten is proeven van het leven!”

Utrecht

Broos Schnetz

Hoe je met een klein gebaar een groot verschil kan maken. Door gezellig uit eten te gaan het grote probleem van eenzaamheid onder ouderen te lijf te gaan. Geniaal.

Utrecht

Cees Grimbergen

Samen eten en een klein beetje van jouw geluk delen. Prachtig en doeltreffend.

Utrecht

Claudia de Breij

EET met je hart laat zien hoe je met een klein beetje moeite een heel groot verschil kunt maken! Ik vind het een prachtig initiatief en ondersteun het van harte.

Gilze en Rijen

Derk Alssema, burgemeester Gilze en Rijen

Samen eten verbindt! Eet u met uw hart?