Help mee

Heb jij een warm hart? Sluit je bij ons aan of kom in actie voor Met je hart

In 2025 heeft Nederland naar schatting 1 miljoen kwetsbare ouderen, die moeilijk de deur uitkomen en weinig andere mensen ontmoeten. Hun kwetsbaarheid wordt versterkt door een fysieke beperking, een klein sociaal netwerk, hun financiële situatie of angst. Stichting Met je hart helpt deze ouderen door het organiseren van waardevolle ontmoetingen. Help jij mee?

Wordt vrijwilliger van een Met je hart team

Onze Met je hart teams zijn altijd op zoek naar extra helpende handen voor allerlei activiteiten. Wil jij je inzetten als vrijwilliger voor Met je hart en vind je het bijvoorbeeld leuk om ontmoetingen te organiseren en bij te wonen, social media bij te houden, ouderen te rijden naar ontmoetingen of contact te onderhouden met restaurants. Dan komt ons team graag met je in contact. Kijk bij gemeenten of we al in jouw gemeenten actief zijn. Zo ja en wil jij je in jouw gemeente inzetten voor Met je hart, laat het ons weten via info@metjehart.nl.

Nieuwe Met je hart gemeente

Met je hart wil groeien en voor nog meer ouderen in nog meer gemeenten van betekenis zijn. Heeft jouw gemeente nog geen Met je hart team en vind je dat daar verandering in moet komen? Word het gezicht van Met je hart in jouw gemeente.

Kun jij verbinden, enthousiasmeren, stimuleren en organiseren met je hart? Ben je een netwerker die mensen weet te enthousiasmeren? Dan zoeken wij jou! Uiteraard doe je het niet alleen en verzamel je een divers vrijwilligersteam om je heen waarmee je samen eenzaamheid bij ouderen in jouw gemeente gaat verzachten met heel je hart. Daar ondersteunen we je uiteraard bij. Lijkt het jou iets om Met je hart in jouw gemeente op te starten, neem vandaag nog contact met ons op via info@metjehart.nl. Dan kijken we samen hoe we Met je hart in jouw gemeente kunnen opstarten.

Kom in actie voor Met je hart

Hou je van een fysieke uitdaging, ben je creatief of ondernemend? Wil je op jouw manier in actie komen voor Met je hart. Start dan jouw actie en laat je sponsoren voor ons goede doel om eenzaamheid bij ouderen te verzachten. Je kunt in actie komen voor een lokaal Met je hart team of voor de landelijke Met je hart organisatie.

Steun Met je hart als bedrijf

Natuurlijk zijn wij altijd op zoek naar bedrijven die een steentje willen bijdragen, dat kan voor onze lokale activiteiten in de gemeenten waar we actief zijn of voor onze landelijke activiteiten. Denk aan het sponsoren van een stamtafel waar ouderen elkaar ontmoeten, het sponsoren of organiseren van een evenement, of een combinatie met activiteiten waarbij medewerkers uit het bedrijf worden ingezet als vrijwilliger. Wil je met jouw bedrijf voor ons in actie komen, dan komen we graag met je in contact via info@metjehart.nl

Onderteken ons manifest

Steun je onze aanpak en missie om kwetsbare ouderen met elkaar te verbinden? Onderteken dan ons manifest. Hiermee onderschrijf je onze aanpak. Alvast bedankt!

Doneer

Met jouw donatie, klein of groot, maken we het verschil tussen aandacht krijgen of vergeten worden. Doneer aan een van onze lokale Met je hart teams voor lokale ontmoetingen of doe een donatie aan de landelijke Met je hart organisatie, zodat we onze groeiambitie kunnen realiseren en voor nog meer ouderen van betekenis kunnen zijn.