Menu

Doe een gift op jouw manier

Steun Met je hart vandaag en help ons de eenzaamheid bij zelfstandig wonende ouderen te verzachten.

Foto: © Babs van Geel

Maandelijkse of jaarlijkse donatie

Met een maandelijkse donatie van € 15 kunnen we één oudere maandelijks aan tafel laten aanschuiven in de lokale horeca voor een waardevol samenzijn.

Eenmalige donatie

Met iedere donatie, klein of groot, draag je bij aan het geluk van ouderen voor wie samen eten niet meer vanzelfsprekend is.

Belastingvrij schenken

Het is goed om te weten dat jouw donatie fiscaal aftrekbaar is als deze aan een aantal voorwaarden voldoet. Met je hart is ANBI gecertificeerd.

In Memoriam

Steeds meer mensen kiezen ervoor om bij het overlijden van hun dierbare donaties in te zamelen voor stichting Met je hart. Zo draagt de uitvaart op een bijzondere manier bij aan het doorbreken van eenzaamheid.

Nalaten

Steeds meer mensen besluiten (een deel van) hun nalatenschap te schenken aan een goed doel. Omdat ze het belangrijk vinden dat er, ook als ze er niet meer zijn, wordt doorgewerkt aan hun ideaal. Zo draag je via je erfenis bij aan een betere wereld.

Sponsoren

Wil je een Met je hart activiteit landelijk of lokaal sponsoren. Dat kan. Denk bijvoorbeeld aan het sponsoren van een stamtafel waar ouderen elkaar ontmoeten of het sponsoren of organiseren van een evenement. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@metjehart.nl.

Help mee

Wil je je op een andere manier inzetten voor Met je hart. Kijk dan bij help mee wat jij kunt doen.

Foto © Daisy Renders Fotografie
“Het is fijn om verhalen van anderen te horen. Dan ben je niet alleen, dan ben je samen.”