Menu

Belastingvrij schenken

Ondersteun Met je hart met belastingvoordeel door middel van een periodieke gift. Dat kan door minimaal 5 jaar, jaarlijks een vast bedrag aan Met je hart te schenken. Ongeacht de hoogte van de donatie en je inkomen, is een periodieke donatie volledig aftrekbaar van de belasting. Zo is het mogelijk om zonder extra kosten meer aan Met je hart te schenken. Het opstellen van een schenkingsovereenkomst is kosteloos.

Hoe kan ik doneren met belastingvoordeel:

  • Bepaal het bedrag dat je wilt doneren aan Met je hart. Vanwege de administratieve verwerking vragen wij een minimale jaarlijkse donatie van € 100,-.
  • Download de schenkingsovereenkomst en vul deze in.
  • Onderteken de overeenkomst en stuur deze naar stichting Met je hart.
  • Na verwerking ontvang je de ondertekende overeenkomst van ons retour om te gebruiken bij je belastingaangifte.

Voordelen

Met een periodieke schenkingsovereenkomst is de donatie volledig aftrekbaar van de belasting. Meer informatie over de voorwaarden en het belastingvoordeel is te lezen op de website van de belastingdienst.

Maak impact met jouw donatie

Neem voor vragen over de verschillende mogelijkheden om stichting Met je hart financieel te steunen contact op met Aimée Romme via 06 – 834 913 11.

Foto: © Daisy Renders
Foto: © Babs van Geel
“Zo vaak zit je bij uitjes die voor ouderen worden georganiseerd alleen in een hoekje. Bij Met je hart voel ik keer op keer de echte gemeende aandacht van de vrijwilligers en ontmoet ik steeds weer nieuwe fijne mensen! Ik kom o zo graag.”