Menu

Nalaten aan stichting Met je hart

Duurzaam impact maken, zodat ouderen mee blijven doen in onze maatschappij. Dat is onze missie. Help ons deze impact te maken, ook als je er niet meer bent. Neem Met je hart op in jouw testament.

Steeds meer mensen besluiten (een deel van) hun nalatenschap te schenken aan een goed doel. Omdat ze het belangrijk vinden dat er, ook als ze er niet meer zijn, wordt doorgewerkt aan hun ideaal. Zo draag je via je erfenis bij aan een betere wereld.

Maak het verschil en leg je idealen vast

Iedereen kan het verschil maken. Dat kan nu door in actie te komen, maar ook door je idealen vast te leggen voor later. Zo maak je ook in de toekomst het verschil voor ouderen met eenzaamheidgevoelens. Want met jouw nalatenschap verzachten wij de eenzaamheid van zelfstandig wonende ouderen.

Geef Met je hart via jouw testament

Via jouw testament steun je ons werk en laat je ouderen voor wie het niet vanzelfsprekend is, weer deelnemen aan onze maatschappij. Jouw nalatenschap komt volledig ten goede aan ons doel om voor zo veel mogelijk kwetsbare ouderen het verschil te maken. Omdat stichting Met je hart een ANBI-status heeft, betalen wij hierover geen belasting.

Leg je wensen vast

Het is goed om jouw wensen vast te leggen. Samen met een notaris maak je jouw testament op en kun je ervoor kiezen om stichting Met je hart als erfgenaam op te nemen. Je bepaalt zelf hoeveel en op welke manier je aan Met je hart wilt nalaten. Mocht je situatie veranderen, dan kun je jouw nalatenschap altijd weer door een notaris laten aanpassen. Via deze link lees je meer over nalaten aan een goed doel.

Aimée: “Ik ben ongelooflijk trots dat we bij Met je hart echt impact maken op het leven van ouderen. De oprechte verbinding die onze vrijwilligers aangaan en de vriendschappen die door onze structurele ontmoetingen ontstaan, zijn hartverwarmend. Daar doen wij het voor! Want samen zijn en samen ondernemen maakt het leven mooier. Geweldig dat je er over nadenkt om ons werk duurzaam te steunen.”

Informatie over nalaten

Wil je meer weten over nalaten aan Met je hart? Vraag onze brochure aan. Stuur een mail naar Aimée Romme of neem contact op via 06 – 834 913 11.

Impact Met je hart

“Als ik de telefoon oppak en hoor dat het een vrijwilliger van Met je hart is, maakt mijn hart al een vreugdesprongetje”