Menu

Word partner

Draag bij aan een samenleving waarin we eenzame ouderen structureel met elkaar verbinden en hen het gevoel geven dat ze waardevol zijn. Word partner van Met je hart!

Als partner voel je je betrokken bij de doelstelling van onze stichting. Je kunt bijdragen op een manier die het beste bij je past. Bijvoorbeeld op lokaal niveau door een lokaal team in een Met je hart gemeente te ondersteunen. Of op landelijk niveau door samen met ons de verbinding aan te gaan, zodat er meer vrijwilligers in meer gemeenten opstaan en we bij nog meer ouderen de eenzaamheid kunnen doorbreken.

Laat je inspireren

We zijn trots op de samenwerking met onze partners. Ben je benieuwd wie je zijn voorgegaan en ons steunen in onze missie? Je kunt het hier lezen.

Wil je ook partner worden van Met je hart, of wil je liever eerst overleggen hoe we samen impact kunnen maken? Stuur dan een e-mail naar inge.dupuij@metjehart.nl. Zij bekijkt graag de mogelijkheden die het beste bij ons beiden passen.

“Ik ben supporter van stichting Met je hart vanaf het eerste uur. Op zoek naar een manier om een steentje bij te dragen heb ik er voor gezorgd dat mijn werkgever Mediq, leverancier van medische hulpmiddelen, een samenwerking is gestart met Met je hart om eenzaamheid bij ouderen te verzachten.”