Menu

Bestuur

Stichting Met je hart is een goed doel met ANBI status (algemeen nut beogende instelling). Het bestuur van stichting Met je hart bestaat uit vijf leden.

Founder Babs van Geel is econoom en psycholoog. Babs verruilde het bedrijfsleven voor de fotografie en haar ambities op maatschappelijk gebied. In 2012 richtte zij stichting Met je hart op. Haar hogere doel is vanaf de start geweest om burgers bewust te maken en te inspireren om meer naar elkaar om te kijken. Binnen de stichting is zij inspirator en werkt zij samen met het bedrijfsbureau in het behalen van hun groeiambitie en het verstevigen van hun financiële basis (fondsenwerving).

Voorzitter Sander Graft is toegetreden tot het bestuur in maart 2019. Hij brengt veel bestuurlijke ervaring mee vanuit jarenlang (inter)nationale statutaire directieposities en meerdere bestuurlijke nevenfuncties. Sander zet zich in voor zinvolle maatschappelijke activiteiten en is ook lid van de Raad van Toezicht bij Stichting Herenboeren Nederland, bestuurder bij Stichting De Plaatsen en lid van de Raad van Advies van KRNWTR+; daarnaast is hij regelmatig als coach/adviseur actief. Hij wil de groei van Met je hart met al haar zeer gemotiveerde vrijwilligers maximaal vanuit het bestuur ondersteunen.

Secretaris Paul van Alphen is gepensioneerd, voorheen directeur Stichting Sterk in Werk en lid Concernraad Koraal Groep. Paul heeft de pedagogische academie en de masteropleiding management en innovatie (MMI) afgerond. Hij is erg betrokken bij de stichting en al jaren actief als secretaris van het bestuur. Hij zet in op betrokkenheid, samen zaken neerzetten, innovatief en creatief werken. Hij wil zijn kennis en ervaring inzetten om de kern van Stichting Met je hart te behouden en te versterken. Naast Stichting Met je hart is Paul actief binnen de kunst- en cultuursector. Hij vervult hierin diverse onbezoldigde bestuursfuncties.

Penningmeester Nienke Kronemeijer is manager bedrijfsvoering bij stichting Utrechts Landschap en heeft jarenlange ervaring op financieel vlak bij zowel profit als non-profit organisaties. Ze zet haar financiële kennis graag in om de bedrijfsvoering van stichting Met je hart verder te professionaliseren.

Paul Vermaat is ondernemer, investeerder en oud-eigenaar van de Vermaat Groep. Nu leidt hij de Wereld van Vermaat: investeringsfonds, vastgoedbedrijf en ondernemende family office. Gastvrijheid, beleving en aandacht voor elkaar staan bij Paul centraal. Met zijn kennis en ervaring helpt hij Met je hart bij het halen van haar groeiambitie en het verstevigen van de organisatie.

“Stichting Met je hart doet fantastisch mooi werk met heel veel vrijwilligers. De gezamenlijke missie is het verbinden van kwetsbare ouderen. Het is ongelooflijk fijn om daar vanuit het bestuur ondersteuning aan te mogen geven.”