Menu

Bestuur

Stichting Met je hart is een goed doel met ANBI status (algemeen nut beogende instelling). Het bestuur van stichting Met je hart bestaat uit vijf leden.

Founder Babs van Geel is econoom en psycholoog. Babs verruilde het bedrijfsleven voor de fotografie en haar ambities op maatschappelijk gebied. Met haar documentaire fotografie wil zij maatschappelijke thema’s voor het voetlicht van burgers brengen. Babs heeft een sterke drijfveer om zich volledig voor (verschillende) eigen maatschappelijke initiatieven in te zetten.

Voorzitter Sander Graft is toegetreden tot het bestuur in maart 2019. Hij brengt veel bestuurlijke ervaring mee vanuit jarenlang (inter)nationale statutaire directieposities en meerdere bestuurlijke nevenfuncties. Sander wil aandacht besteden aan zinvolle maatschappelijke activiteiten. Hij wil de groei van Met je hart met al haar zeer gemotiveerde vrijwilligers maximaal vanuit het bestuur ondersteunen.

Secretaris Paul van Alphen is directeur bij Stichting Sterk in Werk (onderdeel van de Koraal Groep). Paul heeft de pedagogische academie gedaan, met specialisatie management en innovatie. Hij is erg betrokken bij de stichting en als secretaris van het bestuur actief.

Penningmeester Nicole Scherer was in 2017 tijdelijk landelijk manager van stichting Met je hart en is per 1 januari 2018 toegetreden tot het bestuur. Zij is een ervaren manager uit de financiële sector en werkt inmiddels in het maatschappelijke domein.

“Stichting Met je hart doet fantastisch mooi werk met heel veel vrijwilligers. De gezamenlijke missie is het verbinden van kwetsbare ouderen. Het is ongelooflijk fijn om daar vanuit het bestuur ondersteuning aan te mogen geven.”