Menu

Samen tegen eenzaamheid

Niemand meer eenzaam dat is ons doel en daar kun jij bij helpen. Want alleen samen maken we het verschil voor zelfstandig wonende ouderen. Laat je inspireren en ga met ons de verbinding aan. Wij hebben goede ideeën om er een win-win van te maken.

“Onze medewerkers komen vaak in aanraking met mensen die zich eenzaam voelen. Mooi dat we die signaalfunctie zijn voor Met je hart, zodat zij het leven van deze mensen weer kleur kunnen geven. We zien dat het werk van Met je hart en de oprechte aandacht echt impact maakt op het leven van ouderen. Ook zijn collega’s gemotiveerd om in actie te komen en zetten zich als vrijwilliger in voor Met je hart in hun eigen gemeente.”
Hier lees je het hele verhaal

“Bloemen geven je een blij en fijn gevoel. Geweldig dat wij met onze boeketten een lichtpunt kunnen zijn voor ouderen die zich vaak eenzaam voelen. Ook organiseren we samen met Met je hart ieder jaar bijzondere momenten van aandacht. Niet alleen in de donkere maanden, maar ook tijdens de zomermaanden die voor veel ouderen extra eenzaam zijn.”
Hier lees je het hele verhaal

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.866 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers die verschil maken

19.051 waardevolle ontmoetingen

45.355 momenten van aandacht

47 Met je hart gemeenten

Impact maken

Wil je met jouw bedrijf impact maken? Ga dan een samenwerking met ons aan. Impact maken met je hart kan zowel landelijk als voor een lokaal Met je hart team bij jou in de buurt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Doneer

Helpt ons om voor nog meer ouderen het verschil te maken. Want met jouw donatie aan Met je hart laten we ouderen genieten van samenzijn en samen ondernemen.

Winnaar groot Appeltje van Oranje 2019

“Een initiatief dat maatschappelijk van groot belang is. Een initiatief dat ondernemend en innovatief is en dat in veel lokale gemeenschapen een enorme impact heeft. Een initiatief dat de meest uiteenlopende vrijwilligers motiveert en mobiliseert.” Aldus Koningin Máxima tijdens de uitreiking van het Appeltje van Oranje 2019.