Menu

VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven en daar is stichting Met je hart er een van. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee.

Speel je mee met de wekelijkse bingo van de VriendenLoterij? Dan kun je zelf het goede doel kiezen waarvoor je wilt spelen. Wij zijn je dankbaar als je voor Met je hart kiest! Minstens 40% van jouw maandelijkse inleg komt direct ten goede aan Met je hart. Daarmee draag je structureel bij aan het verzachten van eenzaamheid bij zelfstandig wonende ouderen in Nederland. Dankzij jouw bijdrage kunnen wij in meer gemeenten het verschil maken tussen vergeten worden en aandacht krijgen. Juist nu zó hard nodig!

Speel bewust 18+

Bij de VriendenLoterij maken deelnemers tijdens de wekelijkse Bingotrekking kans op de hoofdprijs van 100.000 euro, en nog vele andere mooie (geld)prijzen. Deelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen maatschappelijke organisatie mee te spelen. Vanaf € 14,25 speelt je maandelijks mee. Speel je voor Met je hart dan ontvangen wij 40% van jouw lotprijs. Activeer je lot. Let op: 18+ speelbewust.

De VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt De VriendenLoterij vrijwilligers in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. De loterij werft fondsen voor goede doelen die werken aan gezondheid en welzijn, en geeft bekendheid aan hun werk.

Foto: © Angeliek de Jonge
“Zo vaak zit je bij uitjes die voor ouderen worden georganiseerd alleen in een hoekje. Bij Met je hart voel ik keer op keer de echte gemeende aandacht van de vrijwilligers en ontmoet ik steeds weer nieuwe fijne mensen! Ik kom o zo graag.”