Organisatie

Stichting Met je hart is een goed doel met ANBI status (algemeen nut beogende instelling).

Het bestuur

Het bestuur bestaat momenteel uit 5 leden:

Babs van Geel

Oprichtster en Voorzitter Babs van Geel, is econoom en psycholoog. Verruilde het bedrijfsleven voor de fotografie en haar ambitie op maatschappelijk gebied. Met haar documentaire fotografie wil zij maatschappelijke thema’s voor het voetlicht van de gewone burger brengen. Heeft een sterke drijfveer om zich volledig voor (verschillende) eigen maatschappelijke initiatieven in te zetten. Woont met Leon en haar 3 kinderen in Utrecht Oost. www.babsvangeel.nl
Secretaris Paul van Alphen, directeur at Stichting Sterk in Werk, onderdeel van Koraal Groep. De pedagogische academie gedaan, met specialisatie management en innovatie. Erg betrokken bij de Stichting en als secretaris van het bestuur actief.
Jack van Geel
Penningmeester Jack van Geel,  ondernemer en bevlogen man.  Heeft sinds 1968 het bedrijf van zijn vader groot gemaakt en uitgebouwd tot het renderende bedrijf “Van Geel Groep BV”, die hij in 2005 verkocht heeft. Is de vader van de oprichtster en betrokken bij vele bedrijven en stichtingen. 
Arjan in 't Veld
Bestuurslid Arjan in ’t Veld is ondernemer en marketeer. Actief in de seniorenmarkt zowel zakelijk als voor liefdadigheid. Zijn ervaring in de marketing en met Stichtingen zorgt voor een waardevolle aanvulling in het bestuur.
Bestuurslid Karin Lammers is in 2014 gestart met Met je hart in haar gemeente ’s Hertogenbosch en heeft daar een succesvol en zeer actief team neergezet. Inmiddels is er een nieuwe coördinator van deze gemeente, maar als ervaringsdeskundige en mede initiator van het eerste uur is Karin sinds het najaar 2016 toegetreden tot ons bestuur. 

Landelijk kantoor

Op het landelijk kantoor is in totaal 1 fte werkzaam. Vanuit het kantoor wordt o.a. de strategie van Met je hart vertaald naar beleid en uitvoering, worden de vrijwilligers ondersteund en geïnspireerd, vindt de centrale marketing en communicatie plaats, en de verantwoording over activiteiten van de stichting en hun impact.

Nicole Scherer
Manager Nicole Scherer

 

Projectcoördinator Femke Lagerweij