Menu

Organisatie

Op het landelijk bureau van Met je hart is in totaal 2,8 fte werkzaam. Wij geloven dat het verschil gemaakt wordt door de lokaal opererende vrijwilligersteams. Vanuit het landelijk bureau wordt onder andere de strategie van Met je hart vertaald naar beleid en uitvoering, worden de vrijwilligers ondersteund en geïnspireerd, vindt de centrale marketing en communicatie plaats en de verantwoording over activiteiten van de stichting en hun impact.

Je kunt ons rechtstreeks mailen door op de foto te klikken.

Aimée Romme is directeur van stichting Met je hart. Ze is verantwoordelijk voor het vertalen van de visie en strategie naar beleid en actieplannen. Ook houdt Aimée zich bezig met het werven van fondsen voor het landelijk kantoor. Daarnaast onderhoudt Aimée nauwe contacten met het bedrijfsleven. Met haar activiteiten wil Aimée de zichtbaarheid van stichting Met je hart verder vergroten en samen met het landelijk kantoor de groeiambitie verwezenlijken. Als vrijwilliger is Aimée betrokken bij stichting Met je hart Den Bosch – Vught.

Projectcoördinator Teams Femke Lagerweij is vanaf de start van Met je hart in 2013 betrokken bij de stichting. Femke ondersteunt een aantal teams als projectcoördinator en is in die rol nadrukkelijk betrokken bij de ontwikkelingen binnen die teams. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de financiële administratie van de stichting. Ook is zij betrokken als vrijwilliger bij Met je hart in Boxtel.

Renske Mulder is als projectcoördinator samen met Femke aanspreekpunt voor alle lokale Met je hart teams. Vanuit het landelijk kantoor ondersteunt Renske bestaande en nieuwe Met je hart teams. Renske is sinds de start als vrijwilligers bij Met je hart betrokken en onderdeel van Met je hart Zeist. Renske weet hoe vrijwilligers te binden en te boeien.

Franneke van der Wissel is projectcoördinator communicatie bij stichting Met je hart. Via vrienden kent en volgt Franneke al een aantal jaren Met je hart. Franneke heeft ervaring in marketing en communicatie en zowel commercieel als bij overheden gewerkt. Franneke is verantwoordelijk voor de landelijke marketing en communicatie van Met je hart en ondersteunt daarbij waar nodig de lokale teams.

“Mijn hart verloor ik vrijwel direct aan deze mooie stichting. Ik voel mij vereerd dat ik vanuit de rol van directeur de succesvolle weg die is ingeslagen verder met mijn collega’s, het bestuur en alle vrijwilligers vorm mag geven.”