Organisatie

Stichting Met je hart is een goed doel met ANBI status (algemeen nut beogende instelling).

Het bestuur

Het bestuur bestaat momenteel uit deze leden:

Babs van Geel

Founder Babs van Geel, is econoom en psycholoog. Verruilde het bedrijfsleven voor de fotografie en haar ambitie op maatschappelijk gebied. Met haar documentaire fotografie wil zij maatschappelijke thema’s voor het voetlicht van de gewone burger brengen. Heeft een sterke drijfveer om zich volledig voor (verschillende) eigen maatschappelijke initiatieven in te zetten. www.babsvangeel.nl
Voorzitter Sander Graft is toegetreden vanaf maart 2019. Hij brengt veel bestuurlijke ervaring mee vanuit jarenlang (inter)nationale statutaire directie posities en meerdere bestuurlijke nevenfuncties. Hij wil aandacht gaan besteden aan zinvolle maatschappelijke activiteiten. Hij wil de groei van Met je hart en al de teams met zeer gemotiveerde vrijwilligers maximaal vanuit het bestuur ondersteunen.
Secretaris Paul van Alphen, directeur bij Stichting Sterk in Werk (onderdeel van de Koraal Groep). Hij heeft de pedagogische academie gedaan, met specialisatie management en innovatie. Hij is erg betrokken bij de stichting en als secretaris van het bestuur actief.
Nicole SchererPenningmeester Nicole Scherer was in 2017 tijdelijk landelijk manager van stichting Met je hart en is daarna per 1 januari 2018 toegetreden tot het bestuur. Zij is een ervaren manager uit de financiële sector en werkt inmiddels in het maatschappelijke domein.   

 

 

 

Landelijk kantoor

Op het landelijk kantoor is in totaal 2,8 fte werkzaam. Vanuit het kantoor wordt o.a. de strategie van Met je hart vertaald naar beleid en uitvoering, worden de vrijwilligers ondersteund en geïnspireerd, vindt de centrale marketing en communicatie plaats, en de verantwoording over activiteiten van de stichting en hun impact.


Sabine Pool 
is landelijk manager van Met je hart. Bij Met je hart zet ze zich in op het gebied van strategie, beleid en fondsenwerving. Ook ondersteunt ze vanuit haar rol de lokale teams en de operatie op kantoor. Zij is gericht op de verbinding van het Met je hart netwerk om tijdens de professionalisering en groei van de organisatie de kernwaarden te behouden.
sabine.pool@metjehart.nl

Projectcoördinator Femke Lagerweij is sinds 2013 betrokken bij de stichting en heeft, naast haar ondersteunende functie, in 2014 tijdelijk de rol van coördinator in Oisterwijk op haar genomen. Momenteel ondersteunt ze alle vrijwilligers vanuit het centrale kantoor.
femke@metjehart.nl

Aimée Romme is Accountmanager Fondsenwerving en Partnerships. Aimée is werkzaam geweest in de financiële wereld, waarvan de laatste 10 jaar als manager Learning en Development bij een financieel opleidingsbureau. Vanaf 2016 is Aimée op vrijwillige basis betrokken bij stichting Met je hart (teamcoördinator Den Bosch-Vught) en weet welke impact er structureel gemaakt wordt op het leven van vele kwetsbare ouderen. Haar belangrijkste taak is om, in samenwerking met diverse partners, de kwantitatieve en kwalitatieve groei van Met je hart te blijven verwezenlijken. aimee@metjehart.nl
Franneke van der Wissel is projectmedewerker communicatie bij Stichting Met je hart. Via vrienden kent en volgt Franneke al een aantal jaren Met je hart. Franneke heeft jaren ervaring in marketing en communicatie en zowel commercieel als bij overheden gewerkt. Franneke is verantwoordelijk voor de landelijke marketing en communicatie van Met je hart en ondersteunt daarbij waar nodig de lokale teams. franneke@metjehart.nl