Menu

Organisatie

Op het landelijk bureau van Met je hart is in totaal 3,8 fte werkzaam. Wij geloven dat het verschil gemaakt wordt door de lokaal opererende vrijwilligersteams. Vanuit het landelijk bureau wordt onder andere de strategie van Met je hart vertaald naar beleid en uitvoering en worden de vrijwilligers ondersteund en geïnspireerd. Zij is ook verantwoordelijk voor de rapportage van de activiteiten van de stichting en hun impact.

Aimée Romme is directeur van stichting Met je hart. Ze is verantwoordelijk voor het vertalen van de visie en strategie naar beleid en actieplannen. Ook houdt Aimée zich bezig met het werven van fondsen voor het landelijk kantoor. Daarnaast onderhoudt Aimée nauwe contacten met het bedrijfsleven. Met haar activiteiten wil Aimée de zichtbaarheid van stichting Met je hart verder vergroten en samen met het landelijk kantoor de groeiambitie verwezenlijken. Als vrijwilliger is Aimée betrokken bij stichting Met je hart Den Bosch – Vught.

/ Stuur een mail

Projectcoördinator Teams Femke Lagerweij is vanaf de start van Met je hart in 2013 betrokken bij de stichting. Femke ondersteunt een aantal teams als projectcoördinator en is in die rol nadrukkelijk betrokken bij de ontwikkelingen binnen die teams. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de financiële administratie van de stichting. Ook is zij betrokken als vrijwilliger bij Met je hart in Boxtel.

/ Stuur een mail

Renske Mulder is als projectcoördinator samen met Femke aanspreekpunt voor alle lokale Met je hart teams. Vanuit het landelijk kantoor ondersteunt Renske bestaande en nieuwe Met je hart teams. Renske is sinds de start als vrijwilligers bij Met je hart betrokken en onderdeel van Met je hart Zeist. Renske weet hoe vrijwilligers te binden en te boeien.

/ Stuur een mail

Inge du Puij is relatiemanager bij stichting Met je hart. Met haar persoonlijkheid en passie inspireert Inge om samen mooie resultaten te behalen en de groei van Met je hart te realiseren. Inge is werkzaam geweest in de reis-, hospitality- en luchtvaartbranche in uiteenlopende jobs altijd met veel dynamiek. Haar kracht is focus houden op het opbouwen en verstevigen van relaties en het met elkaar behalen van successen. Samen maakt krachtig!

/ Stuur een mail

Franneke van der Wissel is projectcoördinator communicatie bij stichting Met je hart. Via vrienden kent en volgt Franneke al een aantal jaren Met je hart. Franneke heeft ervaring in marketing en communicatie en zowel commercieel als bij overheden gewerkt. Franneke is verantwoordelijk voor de landelijke marketing en communicatie van Met je hart en ondersteunt daarbij waar nodig de lokale teams.

/ Stuur een mail

“Mijn hart verloor ik vrijwel direct aan deze mooie stichting. Ik voel mij vereerd dat ik vanuit de rol van directeur de succesvolle weg die is ingeslagen verder met mijn collega’s, het bestuur en alle vrijwilligers vorm mag geven.”