Organisatie

Stichting Met je hart is een goed doel met ANBI status (algemeen nut beogende instelling).

Landelijk kantoor

Op het landelijk kantoor is in totaal 2,5 fte werkzaam. Vanuit het kantoor wordt o.a. de strategie van Met je hart vertaald naar beleid en uitvoering, worden de vrijwilligers ondersteund en geïnspireerd, vindt de centrale marketing en communicatie plaats, en de verantwoording over activiteiten van de stichting en hun impact.

Aimée Romme is directeur van stichting Met je hart. Verantwoordelijk voor het vertalen van de visie en strategie naar beleid en actieplannen. Aimée is verantwoordelijk voor het werven van fondsen voor het landelijk kantoor. Daarnaast onderhoudt Aimée nauwe contacten met het bedrijfsleven. Met haar activiteiten zal Aimée de zichtbaarheid van stichting Met je hart verder vergroten en samen met het landelijk kantoor de groeiambitie verwezenlijken.

Aimee@metjehart.nl

Projectcoördinator Femke Lagerweij is sinds 2013 betrokken bij de stichting en heeft, naast haar ondersteunende functie, in 2014 tijdelijk de rol van coördinator in Oisterwijk op haar genomen. Momenteel ondersteunt ze alle vrijwilligers vanuit het centrale kantoor.

femke@metjehart.nl

Renske Mulder is als Projectcoördinator Teams samen met Femke aanspreekpunt voor alle lokale Met je hart teams. Vanuit het landelijk kantoor ondersteunt Renske bestaande en nieuwe Met je hart teams. Renske is als een van de eerste vrijwilligers van stichting Met je hart sinds de start betrokken en ook lid van het kernteam van Met je hart Zeist. Renske weet hoe vrijwilligers te binden en te boeien.

Renske@metjehart.nl

Franneke van der Wissel is Projectcoördinator Communicatie bij Stichting Met je hart. Via vrienden kent en volgt Franneke al een aantal jaren Met je hart. Franneke heeft jaren ervaring in marketing en communicatie en zowel commercieel als bij overheden gewerkt. Franneke is verantwoordelijk voor de landelijke marketing en communicatie van Met je hart en ondersteunt daarbij waar nodig de lokale teams.

franneke@metjehart.nl

Het bestuur

Babs van Geel

Founder Babs van Geel, is econoom en psycholoog. Verruilde het bedrijfsleven voor de fotografie en haar ambitie op maatschappelijk gebied. Met haar documentaire fotografie wil zij maatschappelijke thema’s voor het voetlicht van de gewone burger brengen. Heeft een sterke drijfveer om zich volledig voor (verschillende) eigen maatschappelijke initiatieven in te zetten. www.babsvangeel.nl
Voorzitter Sander Graft is toegetreden vanaf maart 2019. Hij brengt veel bestuurlijke ervaring mee vanuit jarenlang (inter)nationale statutaire directie posities en meerdere bestuurlijke nevenfuncties. Hij wil aandacht gaan besteden aan zinvolle maatschappelijke activiteiten. Hij wil de groei van Met je hart en al de teams met zeer gemotiveerde vrijwilligers maximaal vanuit het bestuur ondersteunen.
Secretaris Paul van Alphen, directeur bij Stichting Sterk in Werk (onderdeel van de Koraal Groep). Hij heeft de pedagogische academie gedaan, met specialisatie management en innovatie. Hij is erg betrokken bij de stichting en als secretaris van het bestuur actief.
Nicole SchererPenningmeester Nicole Scherer was in 2017 tijdelijk landelijk manager van stichting Met je hart en is daarna per 1 januari 2018 toegetreden tot het bestuur. Zij is een ervaren manager uit de financiële sector en werkt inmiddels in het maatschappelijke domein.   

Sinds 1 september 2020 is Marieke Eising toegetreden tot het bestuur van Met je hart. Marieke versterkt het bestuur met haar passie, talent én ‘Met je hart DNA’. Marieke is sinds 2015 betrokken bij Met je hart en teamcoördinator van Met je hart Breda.