Menu

Met je hart Dongen

Stichting Met je hart Dongen is begonnen in 2016, met 4 ouderen en evenveel vrijwilligers. Ondertussen zijn er 100 vrijwilligers actief voor Met je hart in Dongen en zijn 130 ouderen aangesloten. Ons doel is om alle kwetsbare ouderen in Dongen te kunnen bereiken.

“Dat ik dit nog mag meemaken”

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart Dongen? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Dongen. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.866 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers die verschil maken

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart Dongen.
Stuur ons een mail of bel naar 0162 726 806.

Heb je een warm hart, woon je in Dongen en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail.

Lokale ambassadeurs

In het hele land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in.

Dit zijn de ambassadeurs van Met je hart Dongen.

“Oud worden willen we allemaal, maar eenzaam oud worden gun je niemand!”

Kelly van Zon

“We hebben soms zo weinig oog voor de eenzaamheid van anderen. Maar een klein gebaar kan soms zo een groot en fijn effect geven. Dát is: Met je hart.”

Marina Starmans

Oud-burgemeester Dongen

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Dongen op social media:

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen bij Met je hart. Meld je dan aan voor de Met je hart nieuwsbrief.