Menu
15 mrt 2021

Met je hart factsheet

Afgelopen jaar was een bizar, verdrietig en eenzaam jaar voor ons allemaal. Onze waardevolle ontmoeten met en voor zelfstandig wonende ouderen kwamen compleet stil te liggen. Ondanks alles hebben onze vrijwilligers zich maximaal ingezet en met flexibiliteit en creativiteit onze ouderen laten voelen dat zij niet vergeten worden.

Wij zijn ongelooflijk trots op onze vrijwilligers en krijgen geweldige feedback van onze ouderen en daar doen we het met z’n allen voor. Met heel ons hart, want niemand hoeft eenzaam te zijn. Samen maken we onze buurt, dorp of stad een beetje mooier.

In de update van onze factsheet lees je alles over Met je hart. Wij hopen heel snel weer te kunnen doen wat we het liefst doen: waardevolle en structurele ontmoetingen organiseren in de lokale horeca. Tot die tijd blijven we onze ouderen op een alternatieve wijze de aandacht geven die ze verdienen.

Factsheet openen

Uitgelicht

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.