Menu
16 mrt 2021

Met je hart groeit en is actief in 35 gemeenten

Onze bewezen werkwijze krijgt aandacht en de problematiek van eenzaamheid is door corona niet meer te ontkennen. Door de maatregelen voelen wij allemaal op een bepaalde manier wat eenzaamheid met je kan doen. Het afgelopen jaar was ongelooflijk schrijnend en eenzaamheidgevoelens zijn toegenomen, ook bij onze doelgroep. We zetten ons in om samen, structureel en met heel ons hart eenzaamheid bij zelfstandig wonende ouderen te verzachten.

De Met je hart formule maakt echt impact en we zijn trots en blij dat de afgelopen maanden nieuwe vrijwilligers zich aan ons verbonden hebben. Hierdoor kunnen we voor nog meer ouderen in Nederland het verschil maken. Zo is er een Met je hart team in Zaanstad en Amersfoort opgestaan. Zij zijn sinds begin januari actief aan de slag. Ook zijn er in Amsterdam meer vrijwilligers waardoor we nu naast in De Baarsjes ook actief zijn in Rivierenbuurt en Zuid. In totaal is met je hart nu actief in 35 gemeenten en zijn er een aantal gemeenten in opstart, waaronder Den Haag en Houten.

Met je hart iets voor jou? 5 redenen om je bij ons aan te sluiten:

  • Jouw warme hart heeft ruimte voor een uitdaging
  • Ouderen zijn inspirerend en… zo leuk!
  • Samen zijn en samen ondernemen maakt alles mooier
  • Veel voldoening door de impact die je gaat maken
  • Een bewezen formule met een inspirerend netwerk

Enthousiast geworden? Neem contact op met renske@metjehart.nl of bel 06-19004955.

Uitgelicht

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.