Menu

Met je hart Amersfoort

Begin 2021 is een enthousiast team in Amersfoort gestart om kwetsbare ouderen weer te laten genieten van mooie momenten. Coördinator van Met je hart in Amersfoort, Xenia Hageman, vertelt ons waarom zij zich inzet voor Met je hart.

“Ik vind het zo geweldig dat jullie dit voor mij doen.”

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart Amersfoort? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Amersfoort. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.886 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers die het verschil maken

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart Amersfoort.
Klik op een foto om een mail te sturen.

Heb je een warm hart, woon je in Amersfoort en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail.

Lokale ambassadeurs

In het hele land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in.

Dit zijn de ambassadeurs van Met je hart Amersfoort.

Laat ons maar verdwalen in de leegte – Vrij zijn van het oordeel om ons heen – Niemand gaat er dood aan hulp vragen – Niemand hier van ons kan het alleen

Diggy Dex

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Amersfoort op social media:

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen bij Met je hart. Meld je dan aan voor de Met je hart nieuwsbrief.