Menu
25 jun 2020

Gouden jaren wenskaarten van Drukkerij Atlas

Drukkerij Atlas heeft hele mooie wenskaartensets beschikbaar gesteld voor onze ouderen. Met heel herkenbare zwart-wit foto’s uit de Gouden jaren. Hiermee kunnen onze ouderen, als ze dat willen, zelf ook een mooie kaart naar iemand sturen. De kaartensets zijn door onze vrijwilligers uitgedeeld en dat heeft heel veel mooie reacties opgeleverd!

Marion Tellings van Met je hart Maastricht heeft met haar vrijwilligers 76 ouderen blij gemaakt met een set kaarten. “Het leverde mooie verhalen op. De ouderen in Maastricht waren heel dankbaar en soms zelfs tot tranen ontroerd!” Laat Marion weten.

Van een van onze ouderen uit Maastricht ontvingen we zelf een bedankmail waarin ze vertelde hoe de foto’s op de kaarten haar herinnerde aan haar jeugd en welke persoonlijke herinneringen de kaarten bij haar opriepen. Zo schrijft mevrouw ons onder andere; “De grote familie, ik kom uit een gezin van 11 kinderen; samen eten, samen spelen en samen delen. De wasdagen, de poetsdagen, de zondagen en de wandelwagen. De winkel waar Henkel en Persil in pakken werd verkocht en de rest in papieren zakken. Ja, dat waren Gouden jaren. Mooi dat Met je hart de herinnering aan deze tijd levend houdt. Dat raakt het hart. Dank hiervoor en voor de wijze waarop jullie invulling geven in deze corona-tijd.”

Wij bedanken mevrouw voor haar hartverwarmende lieve mail!

Uitgelicht

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.