Menu

Met je hart Maastricht

Tijdens een wandeling hoorde Marion Tellings over stichting Met je hart. Al snel volgde de vraag of zij een afdeling in Maastricht mee zou willen opstarten. Hiermee werd stichting Met je hart Maastricht in 2015 opgericht en is er nu een zeer enthousiaste club van vrijwilligers actief voor Maastrichtse ouderen.

“Wat is het toch mooi om ook weer eens met anderen samen te kunnen eten en niet alleen.”

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart Maastricht? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Maastricht. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.886 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers die verschil maken

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart Maastricht.
Klik op een foto om een mail te sturen.

Heb je een warm hart, woon je in Maastricht en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail.

Lokale ambassadeurs

In het hele land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in.

Dit zijn de ambassadeurs van Met je hart Maastricht.

“Worries go down better with soup. So let’s eat soup together.”

Hadewych Minis

“Samen eten, samen het leven vieren. Dat gun je iedereen.”

Wim Hillenaar

Burgemeester Maastricht

Lokale partners

Met je hart organiseert structurele ontmoetingen voor kwetsbare ouderen in de lokale horeca. Lokale horeca- en foodondernemers steunen onze jaarlijkse EET met je hart campagne vanaf 1 november tot half december.

Wil je met jouw bedrijf ook het verschil maken in Maastricht, neem dan contact met ons op.

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Maastricht op social media:

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen bij Met je hart. Meld je dan aan voor de Met je hart nieuwsbrief.