Menu
21 feb 2020

Veghel: Bijna € 3.500.= voor Met je hart

Bron: Omroep Meijerij

Bijna € 3.500.= voor Met je hart

In het hol van de leeuw maakte Prins Robert D’n Twidde van Kuussegat vrijdagmiddag het eindbedrag bekend van de Restaurantcampagne 2019. Tijdens het carnavalsevenement De Jong van Toen overhandigde hij in aanwezigheid van Met je Hart- ambassadrice Hella van der Wijst en wethouder Harry van Rooijen aan Jet van der Linden van Met je Hart de cheque met als eindbedrag € 3.488,23.

Kwetsbare ouderen

Het eindbedrag was het resultaat van de jaarlijkse Eet Met je Hartcampagne. Elf Restaurants, te weten Vlas-Graan & Koffie, Brownies & Downies, Trattoria da Roberto, De Gouden Leeuw, DIS, Italiaans restaurant La Riva, restaurant Hertog Jan, Gossimijne, Grandcafé Sax and Jazz, Broederkapel, Wittern, Fellows & Friends, De Afzakkerijen en 2 andere horecazaken uit Veghel steunden deze actie die 1 november 2019 van start ging en 6 weken duurde. Aan de gasten werd gevraagd om 1 euro per tafel bij te mogen schrijven op de rekening. Ook waren er restaurants die enkele euro’s extra rekenden voor een weekmenu. De gehele opbrengst wordt in 2020 besteed aan ontmoetingen voor kwetsbare ouderen in Veghel.

Uitgelicht

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.