Menu
17 jan 2022

Een lichtpunt voor 500 ouderen dankzij bloomon en KLM

Afgelopen week kregen 500 ouderen van Met je hart een flowergrams van bloomon. Het moment van aandacht was extra bijzonder, omdat medewerkers van bloomon en stewardessen van KLM meehielpen met het rondbrengen van de flowergrams.

‘Oh wat een grote verrassing! Er staat een echte stewardess van de KLM voor de deur. Zo lief! Heel erg bedankt.”

 

Een prachtige samenwerking die onze ouderen goed konden gebruiken. Door de vele helpende handen was er meer tijd voor een praatje. Ook heeft de nieuwe kennismaking ouderen verblijd.

“Met je hart zou langskomen. Krijg ik zomaar iets moois van bloomon dat door iemand van bloomon persoonlijk wordt gebracht. Bijzonder dat ze dat voor je doen.”

 

Januari is een lastige tijd, zeker als je alleen bent. Buiten is het koud en de dagen zijn kort. Helemaal nu we nergens naartoe kunnen en de waardevolle ontmoetingen van Met je hart al een tijd stilliggen. “Je zit hier alleen in huis. Eenzaamheid is heel erg“, vertelde Johan aan Hart van Nederland. Het fragment heeft veel indruk gemaakt en mensen geïnspireerd om ook in actie te komen. We hebben veel reacties ontvangen.

Meer dan de helft van de 75-plussers geeft aan zich, net als Johan, eenzaam te voelen. Zij verdienen het om gezien te worden. Dankzij de samenwerking met bloomon en KLM hebben we 500 ouderen een waardevol lichtpuntje gegeven.

Iedereen kan het verschil maken voor een oudere die zich eenzaam voelt. Groet, maak een praatje en nodig uit. Een klein gebaar met grote impact. Geloof jij ook in onze structurele aanpak? Kijk dan hier wat jij kunt doen.

Uitgelicht

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.