Menu
29 nov 2021

Stichting Met je hart pauzeert haar ontmoetingen

We nemen deze beslissing met pijn in ons hart

De structurele ontmoetingen van stichting Met je hart, die doorgaans in de horeca georganiseerd worden, zijn naar aanleiding van de laatste persconferentie uit voorzorg on hold gezet.

“Deze beslissing valt ons zwaar. Wij zijn nauw betrokken bij onze ouderen en weten dus hoe groot de impact van het corona- én eenzaamheidsvirus is op hun welbevinden. De donkere weken voor Kerst maken dit besluit extra pijnlijk. Natuurlijk blijven wij in mogelijkheden denken om onze ouderen de aandacht te geven die ze nodig hebben. Samen komen wij door deze donkere periode. Dat vraagt veel van ons allemaal en ik ben dan ook ongelooflijk trots en dankbaar voor ieders inzet.” Aldus Aimée Romme, directeur van Stichting Met je hart.

Voor het tweede jaar op rij heeft het coronavirus ons in haar greep. Stichting Met je hart roept iedereen op naar elkaar om te blijven kijken. Met een klein gebaar, zoals een telefoontje of een kaartje, kun je al het verschil maken. Wil je meer doen? Kijk dan voor meer inspiratie op help mee. Laten we er voor elkaar zijn.

We zijn elkaars medicijn tegen eenzaamheid.

Uitgelicht

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.