Menu
21 sep 2021

Met je hart collecteweek Week tegen Eenzaamheid

Met je hart digicollect

Vorig jaar hadden we een geweldige primeur met onze eerste collecteweek. Tijdens de Week tegen Eenzaamheid vroegen onze collectanten familie, vrienden en kennissen om een gift voor Met je hart. In totaal is in 2020 het fantastische bedrag van 35.000 euro opgehaald.Ook dit jaar gaan we rondom de Week tegen Eenzaamheid weer online collecteren. Help je mee, zodat wij het verschil kunnen blijven maken? Wij zijn je hier bijzonder dankbaar voor. De Met je hart collecteweek 2021 start aanstaande zaterdag 25 september en eindigt na de Week tegen Eenzaamheid op zondag 10 oktober.

Help ons mee een succes van onze collecteweek te maken

Meehelpen kan op verschillende manier. Door een gift te doen in de digitale collectebus van een van onze collectanten of door zelf een Met je hart collectebus aan te maken en jouw netwerk digitaal te vragen om een gift voor Met je hart. Je kunt ook een collectebus van iemand delen in je netwerk en vragen om donaties. Als bedrijf kun je ook een collectebus aanmaken en samen met collega’s zoveel mogelijk donaties ophalen voor Met je hart.

Namens alle Met je hart vrijwilligers en ouderen alvast ontzettend bedankt voor jouw hulp om een succes van onze collecteweek te maken!

Uitgelicht

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.