Menu
01 feb 2023

Lia Ligtenberg neemt stokje over in Oosterhout

Op een manier die past bij Met je haart heeft coördinator Desiree Hablé het stokje overgedragen aan Lia Ligtenberg (links op de foto). En, dat was voor Met je hart ambassadeur en burgemeester Mark Buijs het moment om Desiree hartelijk te bedanken voor haar energie en inzet waarmee ze Met je Hart heeft uitgerold in Oosterhout. Ook sprak Mark Buijs gelukwensen uit voor Lia Ligtenberg, de nieuwe coördinator, waarbij hij de waarde en het belang van Met je hart in Oosterhout nog eens benadrukte. De Burgemeester complimenteerde ook de rest van het Met je hart team, bestaande uit Dian Knoop, Yvonne Gommers, Rian van Houwelingen, Heidi Dreijer en Lisianne Fennema, want alleen ga je hard, maar samen kom je verder. En, dat is wat dit team heel goed snapt!

Na ruim vier jaar als coördinator stichting Met je Hart te hebben geholpen, gaat Desiree Hable haar clubje verlaten om meer in het buitenland te vertoeven. Samen met de andere leden uit het lokale team van Met je hart gaat Lia het goede werk van Desiree voortzetten. De Oosterhoutse dames organiseerden onlangs in de Pannenhoef nog een heerlijk kerstdiner.

Radio uitzending

4 februari waren Lia, Yvonne en Lisianne te gast bij het radioprogramma ORTS. De uitzending is hier terug te luisteren.

Uitgelicht

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.