Menu
07 apr 2023

Inge du Puij, relatiemanager stichting Met je hart

Met je hart groeit en vrijwilligers in steeds meer gemeenten zijn actief om eenzaamheid bij zelfstandig wonende ouderen te verzachten. Daar zijn we trots op, maar onze ambities zijn groot. We willen doorgroeien, zodat we in heel Nederland zelfstandig wonende ouderen kunnen laten voelen dat ze ertoe doen.

“Met de komst van Inge du Puij als relatiemanager bouwen wij verder aan onze groei.”

“Als stichting kunnen wij alleen groeien als we dat samendoen met partners die onze maatschappelijke ambitie steunen. Met Inge aan boord gaan we onze bestaande relaties verstevigen en nieuwe relaties inspireren en binden. Gezien de expertise en hoge servicegerichtheid van Inge heb ik daar het volste vertrouwen in.” aldus Aimée Romme, directeur stichting Met je hart. “We zijn daarom ontzettend blij met de komst van Inge. Zij heeft alles in huis om deze nieuwe functie succesvol in te vullen en mee te bouwen aan de groei van Met je hart.”

Inge stelt zichzelf aan jullie voor

Ik ben Inge du Puij, woonachtig in de omgeving van Den Bosch, 51 lentes jong, getrouwd en heb 3 volwassen kinderen.

Ik ben altijd werkzaam geweest in de reis-, hospitality- en luchtvaartbranche, uiteenlopend van stewardess op private jets tot het runnen van een eigen reisbureau. Ook ben ik projectmanager geweest voor diverse bedrijven. Zeer diverse jobs met altijd veel dynamiek, daar houd ik van. Ik hou graag de focus op het opbouwen, verstevigen en onderhouden van zakelijke relaties. Zodat we met elkaar mooie resultaten behalen, op welk vlak dan ook. Ik geniet ervan om bij mensen waarmee ik samenwerk een grote glimlach te bewerkstelligen. Mensen blij te maken, te inspireren, te helpen en tevredenstellen door samen een mooie missie of uitdaging aan te gaan én te verwezenlijken; daar haal ik mijn voldoening uit. Samen maakt krachtig!

Nu mag ik de prachtige uitdaging aangaan als relatiemanager bij stichting Met je hart en ervoor zorgen dat we met elkaar nog harder gaan groeien. Dat ga ik onder andere doen door het uitbreiden van het zakelijk netwerk van Met je hart, zodat we samen nog meer ouderen met elkaar kunnen verbinden. Wat een prachtig en belangrijk maatschappelijk doel!

Wil je weten wat je zakelijk of privé kunt betekenen voor Met je hart of heb je relaties die een bijdrage willen leveren, schroom niet om met mij contact op te nemen, inge.dupuij@metjehart.nl.

Ik heb zin om samen met jullie te bouwen aan een toekomst zonder eenzaamheid!

Uitgelicht

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.