Menu

Met je hart Noordwijkerhout

In 2015 zijn wij gestart in Noordwijkerhout en sindsdien hebben wij al vele ontmoetingen mogen organiseren. Wij zoeken de samenwerking met lokale bedrijven die hun deuren openen voor de ouderen die zich eenzaam voelen. We zoeken vrijwilligers in Noordwijk, zodat wee ook daar Met je hart ontmoetingen kunnen organiseren.

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart Noordwijkerhout? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Noordwijkerhout. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.886 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers die verschil maken

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart Noordwijkerhout.

Judith Ooms

Coördinator / Stuur een mail

Marianne Borst

Claudia van der Slot

Elly van den Berg

/ Stuur een mail

Sandra Meulepas

Leny Wouda

Marjan Hogeboom

Heb je een warm hart, woon je in Noordwijkerhout en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen. Ook als je je als vrijwilliger in wilt zetten in Noordwijk komen we graag met je in contact. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail.

Lokale ambassadeurs

In het hele land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in.

Dit zijn de ambassadeurs van Met je hart Noordwijkerhout.

“EET Met je hart: een plaats waarin ouderen niet alleen welkom zijn, mar zich ook welkom voelen.”

Alfons Morssink

Oud wethouder Noordwijkerhout

“Vrijwilligers van stichting Met je hart zijn bijzonder waardevol, als cement van de samenleving. De vele, mooie activiteiten verdienen een groot compliment!”

Sjaak van den Berg

Wethouder Noordwijk

“Samen Met je hart is samen ontmoeten is samen genieten is samen delen is samen tegen eenzaamheid.”

Tineke Schouten

“Mensen hebben mensen nodig. Ik vind het fantastisch dat stichting Met je hart dit credo met woord en daad invulling geeft.”

Wendy Verkleij

burgemeester Noordwijk

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Noordwijkerhout op social media:

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen bij Met je hart. Meld je dan aan voor de Met je hart nieuwsbrief.