Menu

EET met je hart, want samen eten maakt gelukkiger

Uit eten gaan staat voor aandacht voor elkaar, samen genieten en onderlinge verbondenheid. Niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom organiseren wij ieder jaar onze EET met je hart campagne samen met 500 restaurants en foodondernemers. Tijdens de campagne vragen zij aan hun gasten en klanten een vrijwillige bijdrage van 1 euro voor Met je hart. Daarmee kunnen wij ouderen laten genieten van waardevolle ontmoetingen en samenzijn.

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van onze EET met je hart campagne.

EET met je hart start op 1 november en duurt 6 weken.

Iedereen kan het verschil maken

In 2020 verliep onze campagne door de horecasluiting anders dan anders, maar onverminderd omarmd door onze trouwe horecapartners. Ook foodwinkels sluiten zich aan bij EET met je hart. Vol goede moed startten wij op 1 november met 500 deelnemers EET met je hart 2021. Maar ook nu worden onze horecapartners geconfronteerd met maatregelen en moeten zij om 17u hun deuren sluiten. Dat is een hele grote domper voor onze partners, maar ook voor onze EET met je hart campagne. Ongelooflijk dankbaar dat ondanks alles campagnedeelnemers Met je hart niet uit het oog verloren zijn.

Help mee

Want alleen met financiële steun kunnen we blijven doen wat we het liefst doen. Kwetsbare ouderen met elkaar in contact brengen, lokaal voor lokaal door het organiseren van ontmoetingen in de horeca. Wij hopen onze ouderen weer snel uit te kunnen nodigen om aan te schuiven in de horeca.

Wil je ons financieel steunen? Iedere donatie, klein of groot, is welkom.

Doneer

“Het is geweldig om bij deze club te horen. Samen met lokale ondernemers en andere vrijwilligers in actie komen tegen eenzaamheid en echt van betekenis kunnen zijn om het leven van ouderen in de buurt een beetje mooier te maken. Die glimlach daar doe je het voor.”
Deze website maakt gebruik van cookies. Privacy verklaring
Accepteren