Menu

Met je hart Eindhoven Waalre

Sinds 2016 is Met je hart actief in Eindhoven en Waalre, waar we met succes ouderen weer betrekken bij de gemeenschap. Dit bereiken we door hen uit te nodigen om aan te schuiven aan een van onze 14 stamtafels bij lokale horecagelegenheden. Op deze manier zorgen we gezamenlijk voor waardevolle ontmoetingen, waardoor onze ouderen kunnen genieten van prachtige momenten. Dit succes is te danken aan de toegewijde en liefdevolle inzet van onze vrijwilligers, evenals de gulle donaties van bedrijven en particulieren, en de ondersteuning van onze horecapartners.

Bij Stichting met je hart Eindhoven/Waalre kan jij, als vrijwilliger, aan de slag om de eenzaamheid onder ouderen te verkleinen.

Jij kiest de klus waar jij blij van wordt. En jij bepaalt hoeveel tijd je wilt gaan besteden.
Dat kan langdurig, kort of zelfs af en toe zijn.
Ook jij kunt je waardevol en onmisbaar maken!

Mail naar: eindhoven@metjehart.nl

“Jullie brengen weer een lichtje in mijn leven”

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart Eindhoven Waalre? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Eindhoven en Waalre. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.886 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers die verschil maken

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart Eindhoven Waalre.

Heb je een warm hart, woon je in Eindhoven of Waalre en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail.

Lokale ambassadeurs

In het hele land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in.

Dit zijn de ambassadeurs van Met je hart Eindhoven Waalre.

“Wat is het mooi en waardevol om samen herinneringen op te halen en nieuwe te maken. Samen eten verbindt, jong en oud.”

Dick Middelweerd

“Stichting Met je hart heeft een prachtig doel voor ogen. Onze ouderen mogen niet alleen staan, dus geniet en geef met je hart.”

Pieter van den Hoogenband

“Met elkaar genieten van een maaltijd is een rustpunt in de dag. Eten is verbinden, de tijd nemen en samen dingen bespreken. Dit is precies waar de Stichting Met je hart voor staat. Alleen samen maken we het leven leuk!”

Soenil Bahadoer

Lokale partners

Met je hart organiseert structurele ontmoetingen voor kwetsbare ouderen in de lokale horeca. Lokale horeca- en foodondernemers steunen onze jaarlijkse EET met je hart campagne vanaf 1 november tot half december. Bekijk hier al onze EET met je hart partners.

Wil je met jouw bedrijf ook het verschil maken in Eindhoven of Waalre, neem dan contact met ons op.

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Eindhoven Waalre op social media:

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen bij Met je hart. Meld je dan aan voor de Met je hart nieuwsbrief.