Menu

Met je hart Eindhoven Waalre

In 2016 zijn Jeanine Veelenturf en Patricia Oostveen Met je hart gestart in Eindhoven en Waalre. Met de geweldige inzet van de vrijwilligers en de steun van vele bedrijven en particulieren maken we nu al 5 jaar het verschil tussen aandacht krijgen en vergeten worden voor ouderen in Eindhoven en Waalre die zich eenzaam voelen.

“Jullie brengen weer een lichtje in mijn leven”

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart Eindhoven Waalre? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Eindhoven en Waalre. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.886 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers die verschil maken

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart Eindhoven Waalre.

Heb je een warm hart, woon je in Eindhoven of Waalre en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor ouderen die zelfstandig thuis wonen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een mail.

Lokale ambassadeurs

In het hele land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in.

Dit zijn de ambassadeurs van Met je hart Eindhoven Waalre.

“Wat is het mooi en waardevol om samen herinneringen op te halen en nieuwe te maken. Samen eten verbindt, jong en oud.”

Dick Middelweerd

“Geef met je hart zodat ouderen elkaar weer kunnen ontmoeten.”

Jan Brenninkmeijer

Oud-burgemeester Waalre

“Stichting Met je hart heeft een prachtig doel voor ogen. Onze ouderen mogen niet alleen staan, dus geniet en geef met je hart.”

Pieter van den Hoogenband

“Met elkaar genieten van een maaltijd is een rustpunt in de dag. Eten is verbinden, de tijd nemen en samen dingen bespreken. Dit is precies waar de Stichting Met je hart voor staat. Alleen samen maken we het leven leuk!”

Soenil Bahadoer

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Eindhoven Waalre op social media:

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen bij Met je hart. Meld je dan aan voor de Met je hart nieuwsbrief.