Menu
27 sep 2023

COLLECTEER met je hart

Vanaf morgen, tijdens de Week tegen Eenzaamheid, gaan we magie verspreiden en nog meer liefde laten bloeien met COLLECTEER met je hart. Want wij geloven dat elke ontmoeting, elk gebaar van genegenheid vrolijkheid met zich meebrengt. We willen dat nog meer ouderen de magie van onze vrijwilligers mogen ervaren.

Maar hiervoor hebben we jouw hulp nodig. Het kost slechts 2 minuten van je tijd. Het enige wat je hoeft te doen, is je eigen collectebus aanmaken. Het is eenvoudig om donateurs te werven door je collectebus via WhatsApp of social media te delen. We zijn er zeker van dat je vrienden, familie en kennissen je graag helpen om de magie van liefde door te geven.

Dus laten we samen toveren, samen meer liefde verspreiden, en samen ouderen laten glimlachen. Het begint allemaal met jouw collectebus. Maak je er samen met ons een magische reis van? Klik hier om je collectebus aan te maken of een van onze collectanten met een donatie te verblijden.

Samen verveelt nooit

Uitgelicht

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.