Menu
14 okt 2021

Bloomon haalt ruim 21.000 euro op voor Met je hart

Met de verkoop van bloomon bossen tijdens de Week tegen Eenzaamheid is in totaal maar liefst € 21.253,02 opgehaald voor Met je hart. We zijn overdonderd door dit geweldige resultaat! Wat fantastisch!

Wij willen iedereen die tijdens de Week tegen Eenzaamheid een bloomon bos heeft besteld ontzettend bedanken. Met jullie bloomon bos is er een geweldig bedrag voor Met je hart opgehaald. En natuurlijk een heel groot dankjewel naar onze partner bloomon voor deze fantastische actie. Bloemen fleuren je op en door de samenwerking met bloomon kunnen we voor nog meer ouderen in Nederland het verschil maken en waardevolle structurele ontmoetingen organiseren waardoor nieuwe vriendschappen kunnen ontstaan.

Ook hebben we al heel veel ouderen mogen opfleuren met een bloomon bos en afgelopen zomer organiseerden we samen met bloomon en Style Director Anton van Duijn een workshop bloemschikken. Op de website van bloomon lees je hier meer over.

Uitgelicht

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.