Menu
05 nov 2020

Aimée Romme directeur stichting Met je hart

Aimée Romme is per 1 november de nieuwe directeur van stichting Met je hart. Zij neemt hiermee de eindverantwoordelijkheid over van Sabine Pool die het, na ruim twee jaar, tijd vindt voor opvolging en een nieuwe uitdaging.

Sabine licht haar vertrek zelf toe: “Met veel plezier heb ik in de afgelopen twee jaar Met je hart naar een volgende fase gebracht en voor mij persoonlijk is dit een goed moment om een nieuwe weg in te slaan. Met je hart zal voor altijd een mooie plek in mijn hart hebben. Ik ben ervan overtuigd dat Aimée eenzelfde fantastische en dankbare tijd tegemoet gaat en ik wens haar dan ook enorm veel succes!”

Bestuursvoorzitter Sander Graft heeft respect voor haar beslissing: “Sabine heeft een mooie organisatie neergezet die klaar is voor verdere groei.” Het bestuur is blij met de komst van Aimée als directeur en verwacht dat zij met haar brede achtergrond, persoonlijkheid en ervaring gaat bijdragen aan de professionalisering en groeiambitie van Met je hart.

Aimée over haar nieuwe functie

“Ik ben sinds 2016 betrokken bij Met je hart. Eerst in de rol van teamcoördinator van Met je hart gemeente Den Bosch-Vught en sinds begin dit jaar als manager fondsenwerving & partnerships op het landelijk bureau. Mijn hart verloor ik vrijwel direct aan deze mooie stichting en ik voelde mij vereerd dat ik in de zomer door het bestuur werd benaderd voor de rol van directeur.”

Over Met je hart

Met je hart is een unieke organisatie die structureel het verschil maakt tussen vergeten worden en aandacht krijgen. Dit doen wij met 1.200 enthousiaste en betrokken vrijwilligers in 33 gemeenten, ondersteund door een klein maar slagvaardig landelijk bureau. Wij hebben een duidelijke ambitie: groei in aantal gemeenten om het gevoel van eenzaamheid bij nóg meer zelfstandig wonende ouderen te kunnen verzachten. Want Met je hart is nodig, juist nu!

Vertrouwen in de toekomst

Het bestuur is blij met de benoeming van Aimée. “Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij met Aimée de groei gaan realiseren die wij als stichting ambiëren. Met haar achtergrond, ervaring en verbindende persoonlijkheid is zij de juiste persoon voor Met je hart in deze ambitieuze fase”, aldus bestuursvoorzitter Sander Graft. “Ik kijk ernaar uit om samen met het bestuur, het landelijk bureau en alle lokale teams de succesvolle weg die is ingeslagen te vervolgen”, aldus Aimée.

Uitgelicht

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.