Menu
11 apr 2019

Vacature Coordinator Blaricum, Eemnes, Laren

Vacatures Blaricum-Eemnes-Laren

Ben jij die coördinator met hart voor ouderen?

Met je hart Blaricum-Eemnes-Laren is wegens groei op zoek naar extra leden voor de gemeentes ‘Blaricum en Laren. Kun jij verbinden en organiseren met je hart? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Met je hart gaat over kwetsbare ouderen en ontmoeten, over gevoel en verbinding maken, over met elkaar iets opbouwen waar mensen gelukkig en blij van worden, maar ook over ondernemerschap en over een maatschappelijke beweging waarbij je geïnspireerd wordt om in actie te komen voor de ander.
Met je hart is een jonge, succesvolle, groeiende stichting met een grote groep fantastische vrijwilligers. Samen bouwen wij aan een sterke organisatie die antwoord wil blijven geven aan verbindingen met kwetsbare ouderen in onze samenleving.

In Blaricum, Eemnes en Laren zijn we nog in de opbouwfase. We hebben inmiddels 11 vrijwilligers en 8 ouderen. Maar dat moeten er veel meer worden, daarvoor hebben we versterking in ons kernteam nodig. Het is een vrijwillige functie.

Wat ga je doen?

Je gaat mooie ontmoetingen coördineren samen met de andere kernteamleden en vrijwilligers. Je bent het aanspreekpunt van de ouderen en onderhoudt goede contacten met de vrijwilligers die je helpen bij de ontmoetingen.

Wat kunnen je taken zijn?

• Je bent contactpersoon voor de Met je hart-ouderen uit je eigen gemeente;
• Je bent contactpersoon van de vaste vrijwilligers die een 6 wekelijkse stamtafel leiden en ondersteunt hen bij vragen;
• Je initieert nieuwe ontmoetingen, coördineert het contact met de locatie en nodigt ouderen uit;
• Je regelt het vervoer naar en van een ontmoeting met de vrijwilligers;
• Je signaleert belangrijke wijzigingen bij de ouderen en noteert dat in ons CRM systeem;
• Je deelt belangrijke ervaringen in het veld tijdens het teamoverleg, zodat hierop actie ondernomen kan worden;
• Je bent het contactpersoon van zorg- en welzijnsinstanties in je eigen wijk.

Wat voor type zoeken wij?

Je wilt je vrijwillig inzetten, bent een sociale, maar ook creatieve regelaar, organisator en coördinator, die zowel zelfstandig als binnen een team kan werken. Je bent gestructureerd, een planner en communicatief vaardig. Je hebt een hands-on mentaliteit, een luisterend oor en inlevingsvermogen. Je bent flexibel in tijd en inzet, waarbij wij uitgaan van circa 8 uur per week. Tot slot woon je in de gemeente Blaricum of Laren.

Interesse?

Laat ons dan je motivatie weten via een mail naar arlene.bosman@metjehart.nl. Wil je eerst meer weten of heb je vragen neem dan contact op per mail of telefonisch op 06-22574800.

Uitgelicht

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.