Menu
20 mei 2021

Vacature coördinator Met je hart Boxtel

Ben jij die Boxtelse coördinator met een warm hart?

Stichting Met je hart is op zoek naar een nieuwe coördinator voor team Boxtel. Kun jij verbinden, enthousiasmeren, stimuleren en organiseren met je hart? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Met je hart gaat over eenzame mensen en ontmoeten, over het gevoel van verbinding maken, over met elkaar iets opbouwen waar mensen gelukkig en blij van worden, maar ook over ondernemerschap en over een maatschappelijke beweging waarbij je geïnspireerd wordt om in actie te komen voor de ander.

Met je hart is een succesvolle en sterk groeiende stichting met een grote groep fantastische vrijwilligers. Samen zijn wij een sterke organisatie – actief in 35 gemeenten – die antwoord wil blijven geven aan verbindingen met eenzame ouderen in onze samenleving.

In Boxtel is Met je hart gestart in 2013 door Ivy van Geel. Zij heeft samen met een sterk kernteam de basis voor Met je hart Boxtel neergezet. Inmiddels zijn we in Boxtel gegroeid tot een groot en enthousiast team van ruim 20 vrijwilligers die voor ruim 50 ouderen structurele waardevolle ontmoetingen organiseren. Dat doen we in samenwerking met vrijwel alle Boxtelse restaurants die ons ondersteunen met de 6 weken durende landelijke EET met je hart campagne in november-december.

Per direct zijn wij op zoek naar een nieuwe coördinator voor Met je hart in Boxtel. Het is een vrijwillige functie.

Wat ga je doen?

Je bent het gezicht van stichting Met je hart in de gemeente Boxtel. Je legt de verbinding tussen de vrijwilligers in de gemeente en de centrale organisatie van Met je hart. Je maakt deel uit van het energieke en ondernemende landelijke coördinatorenteam. Je neemt actief deel aan verschillende overleggen. Bij deze functie werk je vanuit huis.

Wat zijn je taken?

  • Je zorgt voor de kwalitatieve én kwantitatieve bezetting van het team;
  • Je begeleidt, stuurt en coacht de vrijwilligers van het kernteam;
  • Je organiseert, plant en zit vergaderingen voor in het kernteam;
  • Je zorgt voor het naleven van de gemaakte afspraken om de stichting goed
    uit te dragen;
  • Samen met je kernteam zorg je voor het realiseren van de restaurantcampagne, andere campagnes, waardevolle ontmoetingen met de ouderen, werf je sponsoren en organiseer je spin-off activiteiten;
  • Je signaleert zaken die spelen in het kernteam en bij andere vrijwilligers (personen, sfeer, ideeën, knelpunten etc.);
  • Je woont trainingen, (landelijke) vergaderingen en inspiratiebijeenkomsten bij;
  • Je onderhoudt contacten met kantoor, bestuur en collega coördinatoren

Wat voor type zoeken wij?

Je wilt je vrijwillig inzetten, bent een sociale, maar ook creatieve regelaar, organisator en coördinator, die zowel zelfstandig als binnen een team kan werken. Je bent gestructureerd, een planner en een natuurlijk leider. Daarnaast ben je flexibel en communicatief vaardig.
Je bent representatief en beschikt over inlevingsvermogen en bent de spil in het kernteam.

Je kan mensen enthousiasmeren en je bent een bruggenbouwer. Je bent flexibel in tijd en inzet, waarbij wij uitgaan van circa 6-8 uur per week. Tot slot woon je in de gemeente Boxtel.

Heb je interesse of vragen?

Neem dan contact op met Femke Lagerweij

Uitgelicht

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.