Menu
20 okt 2022

Noble al 10 jaar EET met je hart partner

EET met je hart sinds 2012

Restaurant Noble zet zich al 10 jaar in voor de EET met je hart campagne. Bij restaurant Noble in Den Bosch staat één ding centraal: de smaak van genieten en dat is bekroond met een Michelinster in 2016. En dat genieten delen Edwin en zijn team al 10 jaar met ouderen van stichting Met je hart.

Geweldig wat stichting Met je hart allemaal organiseert

“Wij vinden het mooi om te zien hoeveel stichting Met je Hart onderneemt om eenzame ouderen samen te brengen en iets leuks voor ze te organiseren, zodat ze zich gezien voelen en samen genieten. Zeker na de corona periode merk je hoe eenzaam ouderen zijn geworden. 3 tot 4 keer per jaar ontvangen we een groep ouderen die samen met vrijwilligers van Met je hart bij ons komen lunchen. Elke keer weer zie je iedereen zó genieten van het samenzijn. Gezellig aan tafel met andere mensen kletsen en genieten van een lekkere lunch. Daardoor besef je hoe belangrijk het is dat een stichting zich inzet voor ouderen met gevoelens van eenzaamheid.”

“Het is mooi om de gasten van Met je hart te zien genieten van onze ‘beroemde’ brioche paling”

“Onze ‘beroemde’ brioche paling roept, zeker bij oudere mensen, herinneringen aan vroeger op. Het is een tijdje taboe geweest om überhaupt paling te serveren en het is fijn om gasten weer te laten genieten van onze gerookte paling.”

De blijdschap enthousiasmeert iedereen bij Noble

“Wij leggen voor de start van de campagne onze medewerkers uit wat het doel is van EET met je hart en waarom het zo belangrijk is om hieraan bij te dragen. En omdat we ouderen van Met je hart een paar keer per jaar ontvangen voor een lunch, ervaren zij hoe blij deze ouderen zijn als ze weer onder de mensen zijn. Dat enthousiasmeert onze medewerkers ook.”

Wij zouden tegen iedereen willen zeggen; doe mee aan EET Met je hart!

“Bijna iedereen kent wel een eenzame ouder en hoe fijn is het dat een stichting zich inzet om leuke activiteiten voor deze ouderen te organiseren, zodat zij zich minder eenzaam voelen. Wij helpen daar heel erg graag aan mee. Tijdens de EET met je hart campagne zetten we kaartjes op tafel die de gasten attenderen op onze samenwerking met Met je hart. Bij het presenteren van de rekening leggen we altijd uit wat de betekenis van de campagne is en vragen wij de gasten een donatie te doen voor Met je hart.”

Meedoen is makkelijk:

  • Je vraagt jouw gasten en klanten om een vrijwillige bijdrage van 1 euro
  • Je maakt een kassaregel aan om de EET met je hart euro’s te verwerken. Een kleine moeite!
  • Je ontvangt campagnemateriaal om op tafel te zetten of op te hangen
  • Onze vrijwilligers komen persoonlijk bij je langs om alles uit te leggen

Klik hier om te zien welke restaurants dit jaar voor de 10e keer de EET met je hart campagne steunen.

Uitgelicht

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.