Menu

EET met je hart, want samen eten maakt gelukkiger

Uit eten gaan staat voor aandacht voor elkaar, samen genieten en onderlinge verbondenheid. Niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom organiseren wij ieder jaar onze EET met je hart campagne samen met ruim 500 restaurants en foodondernemers. Tijdens de campagne vragen zij aan hun gasten en klanten een vrijwillige bijdrage van 1 euro voor Met je hart. Daarmee kunnen wij ouderen laten genieten van waardevolle ontmoetingen en samenzijn.

EET met je hart start ieder jaar op 1 november en duurt 6 weken.

Iedereen kan het verschil maken

Voor het tweede jaar op rij verliep onze EET met je hart campagne anders dan anders. Onze trouwe horecapartners kregen opnieuw te maken met een gedeeltelijke sluiting. De impact daarvan is groot en stemt ons verdrieting. Maar de steun voor Met je hart blijft groot en onze partners hebben daar waar het kon zoveel mogelijk euro’s voor onze ontmoetingen opgehaald. Uiteindelijk is de opbrengst van onze campagne toch maar liefst 50.000 euro. Daar zijn we ongelooflijk dankbaar voor.

Help mee

Want alleen met financiële steun kunnen we blijven doen wat we het liefst doen. Kwetsbare ouderen met elkaar in contact brengen, lokaal voor lokaal door het organiseren van ontmoetingen in de horeca. Wij hopen onze ouderen weer snel uit te kunnen nodigen om aan te schuiven in de horeca.

Wil je ons financieel steunen? Iedere donatie, klein of groot, is welkom.

Doneer

Foto © Ruud Hoornstra
“Het is geweldig om bij deze club te horen. Samen met lokale ondernemers en andere vrijwilligers in actie komen tegen eenzaamheid en echt van betekenis kunnen zijn om het leven van ouderen in de buurt een beetje mooier te maken. Die glimlach daar doe je het voor.”
Deze website maakt gebruik van cookies. Privacy verklaring
Accepteren