Menu

EET met je hart, want samen eten maakt gelukkiger.

1 november start onze EET met je hart campagne in 38 gemeenten. De campagne organiseren we samen met onze lokale horecapartners en foodondernemers. Zij vragen tijdens de campagne aan hun gasten en klanten een vrijwillige bijdrage van 1 euro voor Met je hart. Daarmee kunnen wij nog meer ouderen laten genieten van waardevolle ontmoetingen en samen zijn.

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van onze EET met je hart campagne.

EET met je hart loopt van maandag 1 november tot en met zondag 12 december.

Deelnemers

De EET met je hart campagne wordt omarmd door onze restaurants en foodondernemers. Geniet van elkaars gezelschap, lekker eten en maak samen een succes van onze campagne.

Iedereen kan het verschil maken

Vorig jaar verliep onze campagne door de horecasluiting anders dan anders, maar onverminderd omarmd door onze trouwe horecapartners. Ook foodwinkels sluiten zich aan bij de campagne. Dit jaar kunnen we weer echt campagne voeren en samen met onze partners aandacht vragen voor eenzaamheid en zoveel mogelijk geld op halen. Want samen eten en samen ondernemen maakt het leven zo veel mooier. Dat gun je toch iedereen.

Alleen met financiële steun kunnen we blijven doen wat we het liefst doen. Kwetsbare ouderen met elkaar in contact brengen, lokaal voor lokaal door het organiseren van ontmoetingen in de horeca. Doe mee of steun ons tijdens EET met je hart.

Wil je ons financieel steunen? Iedere donatie, klein of groot, is welkom.

Doneer

“Het is geweldig om bij deze club te horen. Samen met lokale ondernemers en andere vrijwilligers in actie komen tegen eenzaamheid en echt van betekenis kunnen zijn om het leven van ouderen in de buurt een beetje mooier te maken. Die glimlach daar doe je het voor.”
Deze website maakt gebruik van cookies. Privacy verklaring
Accepteren