Menu

EET met je hart

Dit jaar hopen we weer een succesvolle EET met je hart campagne te organiseren samen met onze lokale trouwe horecapartners en foodondernemers. Wil je op de hoogte blijven, hou deze pagina en onze social media kanalen in de gaten.

De EET met je hart campagne start dit jaar op 1 november en loopt tot 12 december. Vorig jaar verliep onze campagne door de horecasluiting anders dan anders, maar onverminderd omarmd door onze trouwe horecapartners. In 2020 hebben ook diverse foodwinkels aan de campagne meegedaan en zijn we door veel spontane acties verrast. Wij zijn hiervoor ontzettend dankbaar. Net zoals we ontzettend dankbaar zijn voor alle donaties, klein of groot.

Alleen met financiële steun kunnen we blijven doen wat we het liefst doen. Kwetsbare ouderen met elkaar in contact brengen, lokaal voor lokaal  door het organiseren van ontmoetingen in de horeca. Doe mee of steun ons tijdens EET met je hart 2021. Iedereen kan het verschil maken.

“Het is geweldig om bij deze club te horen. Samen met lokale ondernemers en andere vrijwilligers in actie komen tegen eenzaamheid en echt van betekenis kunnen zijn om het leven van ouderen in de buurt een beetje mooier te maken. Die glimlach daar doe je het voor.”
Deze website maakt gebruik van cookies. Privacy verklaring
Accepteren