Menu
21 apr 2022

Met je hart in 2021 – factsheet

We zijn trots op onze vrijwilligers en de mooie resultaten die we ondanks alles in 2021 hebben bereikt. Corona hield ons helaas veel langer in de greep dan we voorzien hadden. Ook in 2021 waren langere periodes extra eenzaam voor zelfstandig wonende ouderen. Dat raak en maakt ons verdrietig, omdat wij weten en ervaren hoe belangrijk het is om samen te zijn en elkaar te ontmoeten. Met onze structurele, waardevolle ontmoeten maken we echt impact op het leven van ouderen. Zo kunnen nieuwe vriendschappen ontstaan.

Foto: © Oranje Fonds

Wij zijn ongelooflijk trots op onze vrijwilligers en krijgen geweldige feedback van onze ouderen en daar doen we het met z’n allen voor. Met heel ons hart, want niemand hoeft eenzaam te zijn. Samen maken we onze buurt, dorp of stad een beetje mooier. Bekijk hier wat we bereikt hebben in 2021.

Met je hart in 2021

Wil je ook impact maken en met heel je hart ouderen laten genieten van elkaars gezelschap én nieuwe vrienden? Sluit je bij ons aan of help ons met een donatie.

Uitgelicht

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.