Menu
24 nov 2022

Geweldig resultaat Rotary Benefietavond

Foto © Ilse Bekker Zeddam

Frank Jansen (links) en Günter Giesen (rechts), duovoorzitters van Rotary Club Doetinchem overhandigen Niek Prins van Met je hart Doetinchem de prachtige cheque.
Bron: Doetinchems Vizier

Stichting Met je Hart krijgt cheque

DOETINCHEM – Op vrijdag 18 november 2022 vond de eerste Achterhoekse Wijn & Benefiet Avond plaats bij Vanouds in Doetinchem, georganiseerd door de Rotaryclub Doetinchem. “De eerste,” zoals oud Rotary voorzitter en spreekstalmeester Jeroen Sanders vertelde bij de opening. “We hopen dit elk jaar te organiseren.” De avond stond In het teken van de stichting Met je hart die in verschillende steden in Nederland maandelijks ontmoetingen organiseert voor op zichzelf wonende, eenzame ouderen. Niek Prins, enthousiast geworden na een lezing over de stichting, verzamelde begin dit jaar een aantal vrijwilligers en startte Met je hart Doetinchem.

Veiling

Met als goede doel dit jaar de stichting Met je hart Doetinchem kon aan het eind van de Rotary Achterhoekse Wijn & Benefietavond een cheque van maar liefst 27.500 euro worden overhandigd. Dankzij de circa 150 aanwezigen die zich à 50 euro p.p. hadden ingeschreven voor deze avond. Maar vooral ook dankzij de veiling, voortreffelijk geleid door burgemeester Mark Boumans die vanwege ziekte inviel en zich onverwacht als gedreven veilingmeester ontpopte.

Zandvoort

Er kwamen ook prachtige ‘kavels’ voorbij. Van een concertbezoek met overnachting tot een rondvlucht boven je woonplaats en van beeldende kunst tot een weekend F1 in Zandvoort, inclusief bezoek aan de paddock. Wijnleverancier Berghorst & Bos Wijnen leverde de wijnen die tevens werden verkocht op de sfeervolle avond. Twintig procent van de opbrengst ten bate van Met je hart.

Vanouds tot slot stelde gratis de hele bovenverdieping beschikbaar en verzorgde kosteloos heerlijke hapjes. In alle opzichten een zeer geslaagde avond, voor herhaling vatbaar.

Uitgelicht

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.