Menu

Met je hart zoek vrijwilligers in Rotterdam

Hoe fantastisch zou het zijn als we ook in Rotterdam zelfstandig wonende ouderen het gevoel kunnen geven dat ze ertoe doen. Dat hun ervaringen, kennis en verhalen waardevol en inspirerend zijn.

Wil jij óók een positieve bijdrage leveren aan de samenleving, maar weet je nog niet hoe en wat?
Mail ons via info@metjehart.nl, dan bekijken wij samen wat bij jou past. Wij gaan uit van jóuw talent en van de hoeveelheid tijd die jij wil besteden. Het levert jou sowieso véél voldoening op!

EET met je hart en deel je geluk

1 november start voor de 11de keer onze EET met je hart campagne ook in Rotterdam. Het moment om je geluk te delen tijdens een gezellig etentje bij een EET met je hart restaurant of foodondernemer.

Deel je geluk, want samen eten verveelt nooit.

“Het is fijn om verhalen van anderen te horen. Dan ben je niet alleen, dan ben je samen.”

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart in Rotterdam? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren vrijwilligers ontmoetingen voor ouderen in Leiden. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.886 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers die verschil maken

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Wil je niets missen?

Meld je hieronder aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten. De nieuwsbrief wordt gemiddeld 6x per jaar verstuurd.

Of volg ons op onze social media kanalen