Menu
14 mrt 2022

Compilatie inspiratiesessie 2021

Via deze compilatie nemen we jullie mee naar onze inspiratiesessie Met je hart in beweging 2021. Kijk en geniet met ons mee!

Elkaar ontmoeten en inspireren. Wat was het fijn om in oktober samen te zijn. Zo’n 100 kernteamvrijwilligers kwamen naar Brasserie F@DeGruyter in Den Bosch voor de Met je hart in beweging inspiratiesessie 2021.

Huub van Mackelenbergh was onze enthousiaste dagvoorzitter en ging, in een college tour setting, in gesprek met Anja Machielse, filosoof en sociale wetenschapper. Anja Machielse onderzoekt ruim 20 jaar eenzaamheid en beantwoorde vragen van onze vrijwilligers. Bab van Geel, founder Met je hart, vertelde waar en hoe met je hart begon en over de groei die we gerealiseerd hebben. Aimée Romme, directeur Met je hart, gaf een inkijkje in de ontwikkelingen bij Met je hart en de verdere groeiambities van Met je hart. Sander Graft, voorzitter bestuur Met je hart, had inspirerende weetjes over alle aanwezige Met je hart teams. De plenaire sessie werd swingend afgesloten met een optreden van Meike van der Veer, ambassadeur van Met je hart in Houten. Maar er was vooral veel tijd om elkaar weer te zien en te spreken.

Trots op deze geweldige club vrijwilligers en de beweging die we samen in gang zetten. Op naar een Met je hart voor alle kwetsbare ouderen in Nederland.

Speciaal dank aan alle betrokken die de Met je hart in beweging inspiratiesessie 2021 mogelijk hebben gemaakt:

Anja Machielse
Bloomon
Bodyinvestments Sport&Vitaliteit
Brasserie F@DeGruyter
Editing Studio
Harry Hobbelen
Huub van Mackelenbergh
Meike van der Veer
Rens Plaschek Fotografie
Selfiebox

Uitgelicht

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.