Menu
23 aug 2022

bloomon workshop in Woerden

Op woensdag 17 september organiseerde we samen met bloomon een zomerse en fleurige ontmoeting voor alleenstaande ouderen. De ouderen werden welkom geheten in restaurant de Woerdenaar met koffie en een heerlijk stuk appeltaart.

Daarna volgende een bloemenbingo. Twee bloomies, medewerkers van bloomon, gaven een cryptische omschrijving van een bloem waarna de ouderen konden raden welke bloem bedoeld werd. Daarna werd er ook een foto getoond en was er veel gejuich als de bloem ook op de bingokaart stond. Twee dames hadden tegelijk bingo terwijl er maar één prijs was, een doosje petit fours. Nou dat was snel opgelost; er werden direct telefoonnummers uitgewisseld. De dames gaan bij elkaar koffiedrinken om de petit fours gezamenlijk op te eten.

“Morgen is de sterfdag van mijn man. Ik ga deze mooie bloemen bij zijn foto zetten.”

Na de bloemenbingo werden er bloemen, mesjes en vaasjes uitgedeeld en kon iedereen aan de slag. Met hulp van de bloomies werden er schitterende boeketten gemaakt. Na afloop werd alles zo ingepakt dat de ouderen alle materialen en hun fleurige boeket gemakkelijk mee naar huis konden nemen.

Bedankt restaurant de Woerdenaar voor de gastvrije ontvangst. En bedankt bloomon voor deze gezellige workshop en de leuke gesprekken tussen de bloomies en de ouderen. Ze hebben genoten en waren echt een middagje uit.

Uitgelicht

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.