Menu
01 jun 2022

Jouw stem doet ertoe!

Jouw stem doet ertoe!

Stichting Met je hart is geselecteerd voor de VOORbeeld verkiezing 2022. Dit is een initiatief van VOOR, een werving- en selectie organisatie voor hoogopgeleiden. VOOR combineert goed doen en zaken doen. Daarom reserveert zij 10% van haar omzet om een aantal maatschappelijke organisaties te ondersteunen. Organisaties die een VOORbeeld zijn en bijdragen aan een gezonde samenleving.

Eén van de kanshebbers is Met je hart en daar zijn wij trots op. Want een VOORbeeld, dat willen wij heel graag zijn. En jij kunt ons daarbij helpen.

Stem op Met je hart!

Kwetsbare ouderen weer laten genieten van mooie momenten en nieuwe vriendschappen, daar worden wij blij van. Jij ook? Stem dan op Met je hart als VOORbeeld-project voor een gezonde samenleving. Een klein gebaar met grote impact.

Stem met je LinkedIn en/of Facebook-account

Ga naar https://www.voor.nl/voorbeeld-projecten/2022, login en stem. Inloggen om te stemmen doe je met je LinkedIn- en/of Facebookaccount. Ben je ingelogd dan krijg je 10 punten die je kunt verdelen, maar ook allemaal op Met je hart in mag zetten. Heb je een Facebook- én LinkedIn-account, dan mag je zelfs twee keer stemmen. Te gek als je ons de top 15 in helpt! Samen maken wij het verschil tussen vergeten worden en aandacht krijgen

Bij VOORbaat hartelijk dank

Stemmen kan tot en met 14 juni!

Een goed VOORbeeld doet volgen

Fantastisch als je anderen attendeert op de VOORbeeld verkiezing 2022 en vraagt om ook op Met je hart te stemmen.

Uitgelicht

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.