Menu
21 mrt 2022

Steuntje in de rug voor stichting Met je hart dankzij VriendenLoterij

Persbericht

Welkome bijdrage voor het doorbreken van eenzaamheid bij ouderen

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor Stichting Met je hart! De stichting, die waardevolle en terugkerende ontmoetingen organiseert voor kwetsbare ouderen, is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Stichting Met je hart gaat het geld gebruiken om voor nog meer ouderen eenzaamheid te doorbreken.

Aimée Romme, directeur van Stichting Met je hart: “We zijn blij met deze benoeming! We willen als stichting het verschil kunnen maken voor ouderen met eenzaamheidsgevoelens. Dankzij deze bijdrage kunnen we nu nóg meer structurele en verbindende ontmoetingen organiseren waarbij ouderen waardevolle contacten kunnen leggen en vriendschappen kunnen sluiten.”

‘Clubs van de Week’

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden op www.clubsvandeweek.nl.

Extra financiële steun

Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt.

Uitgelicht

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.