Menu

Met je hart Sneek

In 2018 kwam JCI Sneek in contact met stichting Met je hart en in 2019 werd het eerste Met je hart etentje in Sneek georganiseerd voor lokale ouderen. De eerste avond werd een succes en inmiddels hebben er nog vele ontmoetingen plaatsgevonden.

"Door de aandacht van alle lieve vrijwilligers van met je hart, heb ik het gevoel weer ergens bij te horen."

Uitgelicht

Kom in actie

Wil je een actie starten voor Met je hart Sneek? Maak dan gebruik van ons Kom in actie platform. Met de opbrengt van jouw actie, klein of groot, organiseren we ontmoetingen voor ouderen in Stad Sneek. Of help ons met een donatie.

Dit is wat we bereiken

Dankzij de geweldige inzet van onze vrijwilligers, (horeca)partners, scholen en organisaties maken we het verschil. Samen laten we door heel Nederland ouderen weer genieten van mooie momenten, plezier en nieuwe vriendschappen.

2.886 ouderen in verbinding

1.195 vrijwilligers die verschil maken

19.051 waardevolle ontmoetingen in 2022

45.355 momenten van aandacht in 2022

47 Met je hart gemeenten

517 horeca en foodondernemers actief tijdens EET met je hart

Kernteam

Dit zijn de vrijwilligers van Met je hart Sneek.
Klik op een foto om een mail te sturen.

Heb je een warm hart, woon je in Stad Sneek en zoek je vrijwilligerswerk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verschil maken voor eenzame ouderen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur een van ons dan een mail door op de foto te klikken.

Lokale ambassadeurs

In het hele land wordt positief gereageerd door veel onbekende, maar vooral ook bekende Nederlanders. Vele BN’ers zijn enthousiast en omarmen stichting Met je hart als ambassadeur in hun eigen gemeente of provincie. Ook burgervaders en -moeders waarderen het initiatief, begeleiden de start in nieuwe gemeenten en zetten zich op verschillende manieren in.

Dit zijn de ambassadeurs van Met je hart Sneek.

“Als schaatser is je team belangrijk, laten wij allemaal een team vormen om gezelligheid te brengen voor onze ouderen.”

Jan Smeekens

“In ontmoetingen zorgen we voor elkaar, omdat iedereen kan mee doen.”

Jannewietske de Vries

Burgemeester Súdwest Fryslân

Lokale partners

Met je hart organiseert structurele ontmoetingen voor kwetsbare ouderen in de lokale horeca. Lokale horeca- en foodondernemers steunen onze jaarlijkse EET met je hart campagne vanaf 1 november tot half december. Bekijk hier al onze EET met je hart partners.

Wil je met jouw bedrijf ook het verschil maken in Stad Sneek, neem dan contact met ons op.

Wil je niets missen?

Volg Met je hart Sneek op social media:

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen bij Met je hart. Meld je dan aan voor de Met je hart nieuwsbrief.