Menu
30 mrt 2023

Geertruidenberg genomineerd voor Nationale Vrijwilligersprijs 2023

Vriendinnen Vicky, Karin, Stephanie en Marieke van Met je hart Geertruidenberg zijn genomineerd voor de Nationale Vrijwilligersprijzen 2023.

De vriendinnen startten in september 2022 Met je hart in Geertruidenberg. Om te vertellen waarom ze Met je hart ontmoetingen organiseren, maakten zij een kort filmpje in samenwerking met Joeri van den Kieboom. Toen ze de oproep van Nationale Vrijwilligersprijzen zagen, hebben ze meteen hun vlog ingestuurd.

“Méga trots op deze kanjers! En op alle andere Met je hart vrijwilligers die zich zeker zullen herkennen in de boodschap van Stichting Met je hart Geertruidenberg.” aldus Aimée Romme, directeur stichting Met je hart.

Samen met 5 andere inzendingen is Met je hart Geertruidenberg geselecteerd uit de in totaal 346 inzendingen. Onderdeel van de nominatie is een documentaire die gemaakt wordt van de 6 genomineerden. Op 19 juni is de uitreiking van de Nationale Vrijwilligersprijzen en wordt de winnaar bekend gemaakt net als de 80 inzendingen die de derde prijs in de wacht hebben gesleept.

Joeri van den Kieboom maakte de vlog van team Geertruidenberg.

Uitgelicht

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.