Menu

EET met je hart campagnetoolkit

SAMEN ETEN VERVEELT NOOIT

De kracht van onze ontmoetingen zit hem in het structurele karakter. We brengen mensen samen, keer op keer, zodat duurzame contacten opgebouwd worden en nieuwe vriendschappen kunnen ontstaan. Samen uit eten gaan staat voor aandacht voor elkaar, samen genieten en onderlinge verbondenheid. Dat gunnen wij ook onze ouderen.”

Op 1 november start de 11e editie van EET met je hart. Deelnemende restaurants en foodondernemers vragen gedurende 6 weken hun gasten om een vrijwillige bijdrage van 1 euro. Met de opbrengsten worden ouderen uitgenodigd om aan te schuiven in de plaatselijke horeca. Zodat ze kunnen genieten van lekker eten en vooral: van elkaars gezelschap. Want samen eten verveelt nooit.

Persbericht 1 november 2023; EET met je hart

Download het persbericht met meer informatie over EET met je hart in PDF of in Word.

Beeldmateriaal

Samen eten verveelt nooit key visuals:

Samen verveelt nooit video:

Met je hart logo

Download hier het Met je hart logo.

Social media kit

Beelden vierkant voor tijdlijn Facebook en Instagram

Beelden staand voor story Facebook en Instagram

Beelden liggend LinkedIn

Korte filmpjes in verschillende formaten

Via deze WeTransfer link kun je korte filmpjes (2022) downloaden in verschillende formaten om te delen op social media. Voor het horecapersoneel hebben we onderstaand filmpje gemaakt met handige tips.

Suggesties voor begeleidende copy

Download hier suggesties voor copy bij social media berichten in Word.

Meer informatie

In deze bijlage kun je veelgestelde vragen raadplegen. Behoefte aan meer informatie, neem dan contact met ons op via info@metjehart.nl.

Samen maken we het verschil