Menu
14 mei 2023

Donatie bingoteam Pulse IJsselstein

Met je hart IJsselstein ontving een mooie donatie van de bingoclub van Stichting Pulse.

Stichting Pulse is de welzijnsorganisatie van de gemeentes IJsselstein en Lopik. Zij zijn er voor alle kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die zich in een kwetsbare situatie bevinden. Met zo’n 450 vrijwilligers geven zij vorm aan het aanbod voor de inwoners van IJsselstein en Lopik.

Een van die initiatieven is de bingoclub. Maandelijks verzorgt een team van enthousiaste vrijwilligers een bingo voor ouderen. Naast de vele prijzen die er te winnen zijn, wordt er ook geld ingezameld voor het goede doel.

Dit jaar is stichting Met je hart IJsselstein een van de goede doelen die een donatie kregen. Ilse Bos en Marga Peek, twee vrijwilligers uit het kernteam, namen de cheque van € 500,- in ontvangst. “Hier zijn we ontzettend blij mee. We kunnen met dit bedrag nog meer betekenen voor de ouderen in IJsselstein. Nog meer ouderen kunnen we laten genieten van onze ontmoetingen om zo eenzaamheid voor hen te verminderen”, aldus Ilse Bos.

Uitgelicht

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.