Menu
12 sep 2022

Buurten al 10 jaar EET met je hart partner

Erik en Charlotte van Buurten in Utrecht
EET met je hart sinds 2012

Het is fijn om met Buurten een bijdrage te kunnen leveren door een gezellige ambiance te creëren voor de eettafels van Met je hart, zodat mensen lekker kunnen kletsen en eten. Geweldig hoe ouderen in alles worden ontzorgd door de vrijwilligers van Met je hart. Je ziet gewoon dat ze daarvan genieten en zich gewaardeerd voelen. Niet op alle locaties hebben we regelmatig een clubje Met je hart ouderen te eten, maar uiteraard doen we wel met alle vestigen mee aan EET met je hart.

Bijzondere momenten

We hebben de afgelopen 10 jaar een paar bijzondere momenten beleeft met Met je hart. Zo was er een geslaagde veiling met onze buurvrouw en ambassadeur van Met je hart, Claudia de Breij. Er is toen veel geld opgehaald voor Met je hart Utrecht. Ook hebben we een keer voor ouderen een Sinterklaasavond georganiseerd. Onze medewerkers schreven gedichten voor de ouderen van de eettafel en zij verrasten ons toen met gedichten voor ons. Dat was een hele gezellige en bijzondere avond. Er is echt een band ontstaan tussen mijn mensen en de ouderen van Met je hart. Ik ben ook een keer met een hele lieve dame van Met je hart op de foto gegaan voor onze EET met je hart poster. Ik denk alweer ruim 6 jaar geleden.

Loes, een vrijwilliger van Met je hart en zelf ook niet meer de jongste, heeft tomeloze energie. Wat zij allemaal doet voor de Met je hart ouderen is fantastisch. Hoe ze voor iedereen zorgt en het hen naar de zin maakt. Zo mooi om te zien. En dan vergeet ze ons ook niet. Zo krijgen wij met Kers een cadeautje van n Met je hart. Dat vind ik sympathiek en tekenend voor de Met je hart vrijwilligers.

Eenvoudige en makkelijk goed doen en mensen te helpen

Het is echt heel eenvoudig om mee te doen via EET met je hart. Je krijgt materiaal om op tafel te zetten of op te hangen. De vrijwilligers leggen uit hoe EET met je hart werkt en je hoeft alleen een kassaregel aan te maken om de euro’s van de klanten te verwerken, waardoor het administratief ook weinig werk van je vraagt. We laten onze gasten via social media weten dat we de campagne steunen. Personeel kent EET Met je hart en vraagt gasten om de euro. Die hoeven ze niet te geven, maar als je erom vraag geven de meeste mensen graag.

Uitgelicht

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.

Deze website maakt gebruik van cookies. Privacy verklaring
Accepteren