Menu
07 dec 2023

Nationale Vrijwilligersdag

Deze is alle vrijwilligers en speciaal voor de Met je hart vrijwilligers, want zonder de inzet van onze ruim 1.200 vrijwilligers kunnen we niet doen wat we het liefste doen; mensen met elkaar in contact brengen.

“Dankzij jouw inzet voor Met je hart hebben diverse levens een positieve wending gekregen, zijn er dromen verwezenlijkt en is onze samenleving sterker geworden. Je mag trots zijn op jouw rol en alles wat wij met elkaar hebben bereikt.

Laten we samen blijven bouwen aan een wereld waarin verbinding altijd de rode draad is, waar vriendelijkheid en aandacht voor elkaar de norm zijn en waar iedereen er toe doet. Vrijwilligers zoals jij laten zien dat dit grote impact heeft.”

Vanuit het diepst van ons hart en namens alle Met je hart ouderen: bedankt voor jouw waardevolle inspanningen en de onvergetelijke verbindingen die je mogelijk hebt gemaakt.

Afbeelding is ontworpen door Daisy Renders, vrijwilliger Met je hart in Boxtel.

Uitgelicht

Wil je niets missen?

Volg ons op social media of meld je aan voor de Met je hart nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en behaalde resultaten.