Menu

Vier met ons mee

Stichting Met je hart bestaat 10 jaar en dat vieren we graag samen met jou! Daarom ben je meer dan welkom om op 27 september 2022 samen met ons het 10 jarig jubileum te vieren.

 

Tijdens een feestelijke borrel zullen wij met elkaar terugblikken, vooruit kijken naar de komende jaren én geven wij een sneak-preview van een nieuwe bewustwordingscampagne waarmee wij dit najaar heel Nederland gaan wakker schudden. We vinden het geweldig als je er bij bent!

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 27 september 2022
Tijdstip: Aankomst tussen 19:00 – 19:30 uur
Locatie: De Green-Village, Blokhoeve 7 in Nieuwegein
Routebeschrijving

Green Village is goed bereikbaar per OV en als je met de auto komt, zijn er ruim voldoende parkeerplekken.

Wil je ons aub laten weten of je komt?

Cadeautip

Tenslotte… van nature zijn we een bescheiden stichting. Maar als het om onze ouderen gaat, laten we die bescheidenheid graag varen. Mocht je ons willen verrassen met een cadeau ter gelegenheid van ons jubileumjaar, dan waarderen wij een financiële bijdrage enorm. Hiervan zullen wij jubileumcadeautjes kopen waarmee wij in dezelfde week al onze ouderen gaan verblijden.

“Het is geweldig om bij deze club te horen. Samen met lokale ondernemers en andere vrijwilligers in actie komen tegen eenzaamheid en echt van betekenis kunnen zijn om het leven van ouderen in de buurt een beetje mooier te maken. Die glimlach daar doe je het voor.”