Vacatures Den Bosch/Vught

24 januari 2019

Ben jij die Bossche coördinator met hart voor ouderen?

Stichting Met je hart Den Bosch-Vught is wegens groei op zoek naar twee wijkcoördinatoren voor gemeente ‘s-Hertogenbosch. Kun jij verbinden en organiseren met je hart? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Met je hart gaat over kwetsbare ouderen en ontmoeten, over gevoel en verbinding maken, over met elkaar iets opbouwen waar mensen gelukkig en blij van worden, maar ook over ondernemerschap en over een maatschappelijke beweging waarbij je geïnspireerd wordt om in actie te komen voor de ander.

Met je hart is een jonge, succesvolle, groeiende stichting met een grote groep fantastische vrijwilligers. Samen bouwen wij aan een sterke organisatie die antwoord wil blijven geven aan verbindingen met kwetsbare ouderen in onze samenleving.

In ’s-Hertogenbosch en Vught zijn ongeveer 400 0uderen aangesloten  waarvoor wij vele waardevolle ontmoetingen organiseren. Om de ouderen goed in beeld te hebben en de werkzaamheden behapbaar te houden, hebben wij ons werkgebied opgesplitst in 5 wijken, te weten:

 1. ’s-Hertogenbosch Noord/Oost
 2. ’s-Hertogenbosch Zuid en Rosmalen
 3. ’s-Hertogenbosch Centrum plus
 4. ’s-Hertogenbosch West

Iedere wijk heeft zijn eigen coördinator die ondersteund wordt door een grote groep vrijwilligers.  Voor Centrum plus en West zijn wij nog op zoek naar een wijkcoördinator. Het is een vrijwillige functie.


Wat ga je doen?

Je gaat mooie ontmoetingen coördineren in je eigen wijk. Je bent het aanspreekpunt van de ouderen en onderhoudt goede contacten met de vrijwilligers die je helpen bij de ontmoetingen.  Je maakt deel uit van het kernteam waarin alle wijkcoördinatoren zitting hebben. Je neemt actief deel aan onze 6- wekelijkse overleggen, geïnitieerd door de teamcoördinator ’s-Hertogenbosch/Vught.

 

Wat zijn je taken?

 • Je bent contactpersoon voor de Met je hart-ouderen uit je eigen wijk;
 • Je bent contactpersoon van de vaste vrijwilligers die een 2- maandelijkse stamtafel leiden en ondersteunt hen bij vragen;
 • Je initieert nieuwe ontmoetingen, coördineert het contact met de locatie en nodigt ouderen uit;
 • Je regelt het vervoer naar en van een ontmoeting met de vrijwilligers;
 • Je signaleert belangrijke wijzigingen bij de ouderen en noteert dat in ons CRM systeem;
 • Je deelt belangrijke ervaringen in het veld tijdens het teamoverleg,  zodat hierop actie ondernomen kan worden;
 • Je bent het contactpersoon van zorg- en welzijnsinstanties in je eigen wijk.

 

Wat voor type zoeken wij?

Je wilt je vrijwillig inzetten, bent een sociale, maar ook creatieve regelaar, organisator en coördinator, die zowel zelfstandig als binnen een team kan werken. Je bent gestructureerd, een planner en communicatief vaardig. Je hebt een hands-on mentaliteit, een luisterend oor en inlevingsvermogen. Je bent flexibel in tijd en inzet, waarbij wij uitgaan van circa 8 uur per week. Tot slot woon  je in de gemeente ’s-Hertogenbosch, bij voorkeur in de wijk waarvoor je coördinator wilt worden.

 

Interesse?

Laat ons dan je motivatie weten via  een mail naar aimee@metjehart.nl. Eventuele vragen vernemen wij ook graag per mail of telefonisch op 06-51502131 (Aimee, teamcoördinator Den Bosch Vught).